Dacia Logan facelift
Collapse
X
-
Pe mine ma mira scepticismul multora in privinta motorului de 1.2. Isi face treaba cel putin la fel de bine ca cel de 1.4 la un consum mai mic. Dar in fine e alegerea fiecaruia.
Mersi mult si bafta si tie cu viitoare achizitie.
Leave a comment:
-
Of, si chiar imi placea.
Acum parca regret ca nu am luat 1.2
Oricum sa o stapanesti sanatos si sa faci cu ea cati km ti-ai propus!
Leave a comment:
-
In privinta filtrului de polen nu a stiut sa imi zica nimeni daca asa e la toate, dar in privinta prelungirii de la bara din fata se pare ca vine numai la motorizarea de 1.2.
Leave a comment:
-
Revin...
Am ridicat in sfarsit masina, si am rasuflat usurat. A venit cu pneuri Continental, a venit cu filtru de polen, a venit cu suport pentru ochelari si deasemenea a venit cu fustita (sau cum naiba s-o numi) la bara din fata. Si bineinteles ca nu are motorizarea inscriptionata pe usa portbagajului, masina fiind fabricata la sfarsitul lui decembrie 2009. Bateria este de 60 Ah.
Ca sa va convingeti pun si vreo 2 pozeLast edited by gigelgicuta; 18 April 2010, 00:41.
Leave a comment:
-
philips ... hai sa nu mai facem off-topic pe aici ca ne arde un moderator
PS : Numai da quote...se intelege ca raspunzi la cineva
Leave a comment:
-
Originally posted by Loganu View Posteu le am cam de 2 ani si nici pe dracu nu au
Leave a comment:
-
Originally posted by Loganu View Postse referea la becuri..ai cumva philips x-treme vision...?) scuze nu cunosteam temenul de stock
. in poza nu sunt becuri philips sunt alta marca dar sunt blue vision. Ieri mi-am pus philips blue vision le-am luat din carrefour 98 lei parca amandoua.Cele din poza no name nu ma tineau prea mult, cam 2-3 luni si la urma ramaneam fara faza mica ;)) sper sa tina mai mult philipsurile.
am avut si pe proiectoare blue vision dar aceiasi problema..nu rezista prea mult.
Leave a comment:
-
Originally posted by CataLiNNN View Postandu4friends
Ce ai tu in avatar nu par a fii stock,I am right?
Leave a comment:
-
nu iti pune xenon in far stock ca o sa iti blestemi zilele
PS : Te-am vazut de multe ori prin navodari
Leave a comment:
-
da cred ca o sa mai astept..nu ma tenteaza aceasta varianta, vreau sa imi pun xenon dar din cate am citit pe forum cel mai indicat este sa ai far cu lupa, insa ideea cu lupa universala nu prea ma incanta ;))
Leave a comment:
Leave a comment: