Dacia Logan facelift
Collapse
X
-
inca nu au aparut...dar poti monta lupe universale cu bixenon ...is maxim 200 de euro..si montaju vreo 200-250 de ron
-
Are careva idee daca au aparut faruri angel eyes pentru facelift? am cautat pe google de am inebunit si tot ce am gasit este doar pentru model 2005-2008.
Leave a comment:
-
Bani sa ai ca se merita)
Si sa nu-ti fie mila sa te apuci de dezasamblat
Leave a comment:
-
Originally posted by aleXpeed View PostTu sa-ti iei Bleu Extreme ala, mergi la alti dealeri si trebuie sa ti-o configureze cum iti place. Dupa ce ca-ti iei masina noua sa ti-o dea si dupa preferintele lor? Asa ii faceau si lui tata, vroia un Laureate Ph2 nou alb 1.5 dci de 85 si ii bagau pe gat pe cel de 70 ca cica il aveau pe stoc, restul erau pentru Germania (anul trecut), de livrat ni l-ar fi livrat dupa 3 luni in configuratia dorita... . Dupa ce am gasit Prestige-u frumos si metalizat in culoarea preferata pentru Ph2, Rouje de Feu, n-am mai tinut cont de cei 2800 km. Spor, sa ne anunti cand dai comanda!
Leave a comment:
-
Ce imi e dealerul?Ce imi e Dacia?
Tot aia.
Oricum vor avea grija sa o curete sa fie noua inainte sa ti-o livreze.Toate cele bune!
Leave a comment:
-
Da dar asta nu e pe stoc la dealer, e pe stoc la Dacia (e acelasi lucru?). Dealer-ul mi-a zis ca nu prea s-a dat configuratia pe care o vreau eu, mai ales motorul de 1.2.
Devalorizarea nu ma intereseaza, iar praful... asta e, se curata (sper)
Leave a comment:
-
Eu am o relatie destul de buna cu dealerul acum,si mi-a zis sincer cum sta treaba cu masinile de pe stoc.Sunt "refuzate" de cumparatori,se gasesc destul de rar versiunile + culoarea pe care tu o vrei + ca dupa 3 luni o masina deja se devalorizeaza.
Tu stii ce e mai bun pentru tine.
Cat despre praf,chiar nu vrei sa stii cati mm avea pe masini
Oricum am primit asigurari ca ei nu tin masinile dupa stoc in conditiile alea...dar oare sa-i credem?
Leave a comment:
-
@CataLiNNN, ei m-au asigurat ca masina corespunde din toate punctele de vedere, deci nu are ce dotari sa lipseasca din ce am cerut eu. Si inafara de praful de care zici tu nu prea sunt convins ca ar avea ce sa fie in neregula.
@Loganu, de ce zici ca e frectie la picior de lemn 200 euro? e jumatate din taxa de poluare pentru 1.2, si da CD-ul cu mp3 e optional, si nu il vreu, o sa pun eu dupa aceea.
@PCH, de ce nu se merita? cum ziceam, vreo 5 ani minim nu am de gand sa dau masina.
Mai am ceva intrebari, dar ca sa nu fiu offtopic o sa le pun la "Intrebari frecvente" la "De verificat la livrare".
Leave a comment:
-
fratioare,i-a masina din 2010....nu merita 200 de euro!si cu mine au incercat-o cand am cumparat loganu,sa iau una din 2006 si eram in 2007....eu iti recomand cu tarie!2010!te salut!
Leave a comment:
-
ia-o pe cea din 2010 .... 200 de euro e frectie la picior de lemn....radio-cd-ul cu mp3 stiu ca e optional +50 de euro
Leave a comment:
-
S-ar putea sa aiba inscriptionata motorizarea,adica sigur o are.Dacia nu cupleaza avansul ca asa vor ei.Vezi ce faci.
Cat despre masinile de pe stoc ... hmm ... vara trecuta cei de la Renault le tineau langa Arabesque(A2) si erau pline,repet,pline de praf.
Daca tot o sa o iei pe cea din 2009,vezi sa iti corespunda culoarea/motorizarea/dotarile.
Gandeste-te bine !!
Toate cele bune.
Leave a comment:
-
Dupa cum am spus in posturile anterioare, am depus avansul pentru un logan, mi s-a zis de la dealer ca pe 15 luna asta ar trebui sa pot sa il ridic. Pe 10 am fost sunat de acelasi dealer, care mi-a spus ca dacia a cuplat avansul cu o masina de pe stoc fabricata in 2009 (undeva pe la sfarsitul lui decembrie). Acum am 2 optiuni, ori sa ma duc sa fac o cerere sa mi se dea o masina din 2010 ori sa o iau pe asta. Daca o iau pe asta mi se ofera discount de 200 euro pentru ca e din 2009. Mi s-a mai zis ca singurul dezavantaj ar fi cazul in care as vrea sa o vand la randul meu, pentru ca figureaza ca an de fabricatie 2009. Dar departe de mine acest gand cu vandutul, cel putin nu in urmatorii 5 ani sau mai mult. Deci inclin sa o iau pe asta. Acum intrebarile mele, in ordinea importantei, sunt: sa o iau pe asta sau nu? Am vre un motiv sa supectez ceva putred la mijloc?. Exista cineva care a luat Logan laureat gris platine de 1.2 cu radio CD fara mp3 cu data de fabricatie 2010? ca daca da inseamna ca ceva nu e in regula.
Si ca o intrebare bonus, daca o iau pe asta voi avea inscriptionarea motorizarii pe masina? (nu ca ar avea vreo importanta).
Sper sa iau decizia cea buna!
Leave a comment:
Leave a comment: