Dacia Logan facelift

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• black.andy.58
    replied
    Super, weekendul asta ma ocup de ea , la ph2 sunt doar 2 suruburi , nu? Eu atatea am gasit.

Leave a comment:

• mariannn
    replied
    da, io am preluat ideea lui Cristi Streulea... am pus fonomin pe interiorul capitonajelor usilor...
    vezi ca pe unele portiuni poti pune chiar 3 straturi de fonomin...

de simtit se simte chiar bine, iarna(am sesizat caldura mai binisor in masina, in zilele de iarna din toamna asta), sunet: se aude mai pronuntat basul(nu mult, dar sesizabil), sunet mai a plin cand trantesti usa...

Leave a comment:

• black.andy.58
    replied
    Deci e naspa, azi mi-a venit o pasla sa insonorizez toate usile si am sa pun si cheder la toate , a folosit cineva asa ceva? Se simte diferenta?

Leave a comment:

• mariannn
    replied
    mama ce nasol....
    treaba e ca daca incingi risti sa spargi luneta...
    si daca incingi, trebuie sa fie cu ceva puternic ca sa nu incinga prea tare luneta, sa nu apuce sa se incalzeasca si sticla...

Leave a comment:

• black.andy.58
    replied
    Dacia Logan facelift

ImageUploadedByTapatalk1415806051.551906.jpg

A mai patit cineva asa ceva? Se poate lipii cu ceva? Cum pot remedia problema? (In stanga este problema)

Leave a comment:

• mariannn
    replied
    @opreaciprian85, cand se strica garnitura de chiuloasa? nu se intampla sa patrunda lichid de racire in camera de ardere? in astfel de situatii, nu conteaza ce este, fie diesel fie "uottou".

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    mie nu-mi scoate fum deloc. daca nu mergi cu masina subturat, nu vad de ce ar scoate fum. am cam 80 de mii cu ea si nu scoate fum.

Leave a comment:

• opreamarian85
    replied
    Originally posted by mariannn View Post
    io zic ca la FUMU.5 dCI, sau chiar cu i normal, este ceva normal...
    https://www.youtube.com/watch?v=pni0BtSXNXo
    Daca mergea masina cu apa scotea fum alb (abur) asa ca diesel nu te astepta la asa ceva

Leave a comment:

• black.andy.58
    replied
    Ma refer in spate , am vazut ca sunt prinse in ceva care este ascutit si nu imi iau seama cum as putea da jos.

Leave a comment:

• mariannn
    replied
    buza cromata are torx-uri care se vad daca deschizi capota...

Leave a comment:

• black.andy.58
    replied
    Cum dau emblema din spate si componenta aceea de chrom jos?

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    uite, citeste pe aici.

Leave a comment:

• danut1900
    replied
    Ce tipuri de amortizoare se utilizeaza cu arcurile sport?

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    intreaba-i pe cei care au H&R pe aici. imi vine in minte alessandro, care o surta perioada renuntase la ele, nu stiu din ce motive, dar a revenit cand a simtit ca masina era din nou barca. in curbe cu arcuri spurt sta mult mai bine.
    mai alesc dci si 16v care au motoare mai grele cu vreo 100 kg

Leave a comment:

• mariannn
    replied
    apropos de amortizoare si arcuri, mergeam spre Buzau in urma unui tip(care il cunosteam), eu logan, el Passat cu statie... liber colegu, liber colegu si ma tineam dupa el...la un moment dat el a intrat intr-o curba cu 120km/h si eu la fel... senzatie majora cu 40 la ora am simtit morcovu infipt cu tot cu iepure....
    exact ca aia de la semnatura:
    subvirarea il sperie pe sofer supravirarea pe pasageri...
    sau ca la femei: daca n-a facut Domnezeu, degeaba incerci cu toate machiajele de make-up...
    la noi la Logan: daca n-a facut Dacia, poti s-o spargi ca doar imbunatatesti putin....

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google