bobo77 nu mai citii doar printre randuri.
caat din cate vad in avatarul tau,ai mcv.
Dacia Logan facelift
Collapse
X
-
nu neaparat ca fug de ele, doar ca sunt mai slabe decat Continental si Michelin atata tot
Leave a comment:
-
Da' de ce fugiti toti de kormorane ? Eu am cu ele 11 mii km si sunt ok , se comporta ok
Leave a comment:
-
e o solutie si asta, cu toate ca nu mi-au zis ca vine sigur cu kormorane, doar ca e posibil..., deoarece ultimele masini cu dinastea au venit
Leave a comment:
-
gigelgicuta dai un telefon la Vocea Clientului,vorbesti,le explici ce si cum,iti dau raspunsul,iar apoi te duci la dealer si ii expui problema.Daca tot o tine sus si tare cu kormoranele suni de fata cu el la VC.
Bafta!
Leave a comment:
-
de ce zici ca e imposibil? mie mi-au zis ca e foarte posibil, si crede-ma ca sunt printre cei mai seriosi dealeri din prahova, si pot spune ca din discutia avuta cu ei cu ei chiar stiu ce zic si ce fac.Originally posted by CataLiNNN View Postgigelgicuta e imposibil sa iti vina incaltata cu kormorane!!
, deci nu cred ca aveau de ce sa ma induca in eroare. cat privezte MP3-ul asa ma gandisem si eu sa il pun de la mine, si in caz de ceva doar il schimb cu cel original, care oricum vine standard.
Last edited by gigelgicuta; 5 April 2010, 22:12.
Leave a comment:

Leave a comment: