Pedala ambreiaj
Collapse
X
-
bag sama k ai magazin sau fabrica de odorizante autoOriginally posted by FLORYNNu este spray de contacte, este o solitie pt uns, curatat,etc. Dar ca un sfat ungeti cu seu de oaie, si nu veti mai avea niciodata probleme, garantat.
) sau vrei k sa nu mai ia pe nimeni in masina ?
al meu nu scartie dar zdrangane in mers din cand in cand dar am o rezolvare simpla dau mai tare muzica
acum serios al meu chiar zdrangane dar bag piciorul sub el il ridic putin si se rezolva... untimp....
Leave a comment:
-
Ambreiajul deobicei scartaie cand e umezeala afara, cand ajunge apa la tija de fier. Pentru a-si reveni la normal dati cu niste WD40 cum zicea sonykel sau silicon de bord si o sa isi revina.
Leave a comment:
-
dupa seiu ala de oaie omu deschide un nou topic , cum scap de mirosurile din masina
Leave a comment:
-
SI de unde vrei sa ia omu seu de oaie....se apuca de cautat si ciobani acuma.Dar daca totusi vrei poti sa vorbesti cu Becali
Leave a comment:
-
Nu este spray de contacte, este o solitie pt uns, curatat,etc. Dar ca un sfat ungeti cu seu de oaie, si nu veti mai avea niciodata probleme, garantat.
Leave a comment:
-
Originally posted by sonykelniste wd40 oare nui bun?
Scuze, dar eu nu stiu ce este?
Leave a comment:
-
si eu care faceam misto de ticozaur ca ii scartzaia ambreaju ... si de deranjat cam ma deranjeaza ... ca in bucuresti ambreiaju e unealta de baza a soferilor ...
P.S.
Leave a comment:
-
daca scartaie inseamna ca functioneaza in parametrii, cand nu s-o mai auzi nimic atunci e problema
Leave a comment:

Leave a comment: