Pedala ambreiaj

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• golanu
    replied
    Si il folosim pe tija aia de metal de care trage cablul?

Leave a comment:

• GFN
    replied
    spray cu vaselina face minuni

Leave a comment:

• CAnnabYS
    replied
    andrei asta e un fel de logankipedia.org

Leave a comment:

• wildserb
    replied
    Originally posted by FLORYN
    Nu este spray de contacte, este o solitie pt uns, curatat,etc. Dar ca un sfat ungeti cu seu de oaie, si nu veti mai avea niciodata probleme, garantat.
    bag sama k ai magazin sau fabrica de odorizante auto ) sau vrei k sa nu mai ia pe nimeni in masina ?

al meu nu scartie dar zdrangane in mers din cand in cand dar am o rezolvare simpla dau mai tare muzica acum serios al meu chiar zdrangane dar bag piciorul sub el il ridic putin si se rezolva... untimp....

Leave a comment:

• andrei
    replied
    Ambreiajul deobicei scartaie cand e umezeala afara, cand ajunge apa la tija de fier. Pentru a-si reveni la normal dati cu niste WD40 cum zicea sonykel sau silicon de bord si o sa isi revina.

Leave a comment:

• SoNyKeL
    replied
    dupa seiu ala de oaie omu deschide un nou topic , cum scap de mirosurile din masina

Leave a comment:

• RADU_LYN
    replied
    SI de unde vrei sa ia omu seu de oaie....se apuca de cautat si ciobani acuma.Dar daca totusi vrei poti sa vorbesti cu Becali

Leave a comment:

• FLORYN
    replied
    Nu este spray de contacte, este o solitie pt uns, curatat,etc. Dar ca un sfat ungeti cu seu de oaie, si nu veti mai avea niciodata probleme, garantat.

Leave a comment:

• gxg
    replied
    Spray pt contacte parca

Leave a comment:

• golanu
    replied
    Originally posted by sonykel
    niste wd40 oare nui bun?

Scuze, dar eu nu stiu ce este?

Leave a comment:

• SoNyKeL
    replied
    niste wd40 oare nui bun?

Leave a comment:

• golanu
    replied
    In bucuresti e criminal sa iti scartaie mereu

Leave a comment:

• CAnnabYS
    replied
    si eu care faceam misto de ticozaur ca ii scartzaia ambreaju ... si de deranjat cam ma deranjeaza ... ca in bucuresti ambreiaju e unealta de baza a soferilor ...

P.S.

Leave a comment:

• golanu
    replied
    bine zis CLC, mi-a placut asta

Leave a comment:

• RSX
    replied
    daca scartaie inseamna ca functioneaza in parametrii, cand nu s-o mai auzi nimic atunci e problema

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google