Calitatea Pieselor ASAM Fabricate La Iasi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Inainte culmea, nu credeam. Eram cu globalizarea.
    Acum cred in marfa pentru saraci si marfa pentru aia bogati. A se citi tari bogate si sarace.
    Iar smecheria cu made in UE face toti banii. ca se pierde originea.

Comment

O companie produce trei tipuri de piese: una de prima echipare (fabrica), una pentru reprezentana si una aftermarket. Toate se refera la compozitie si timpi de fabricatie. Nu sunt mituri, chiar se fabrica in functie de piata de distributie. In China se fabrica marfa pentru America N, Europa de vest si Europa de est.

Comment

Originally posted by aris86 View Post
        O companie produce trei tipuri de piese: una de prima echipare (fabrica), una pentru reprezentana si una aftermarket.
        Ai vreo dovada cat de mica pentru asa ceva? Sau e doar presupunerea ta?
        Piesele de "prima echipare" se cumpara in loturi mari de catre fabrica, deci sunt mai ieftine pe bucata. Ar fi si aiurea ca pe alea sa le faca cele mai bune si sa le dea cel mai ieftin iar apoi sa faca stifturi pe care sa ceara dublu.

In mod sigur nu se intampla asa ceva, in aceeasi fabrica.
        A, ca poate delphi au o fabrica in Germania unde fac o calitate si alta in China sau Turcia und e fac alta calitate, doar asa e plauzibil.

Comment

Ca ale de fabrica sunt cele mai bune piese pe care le poti pune pe masina, majoritatea sunt de acord.

Comment

Originally posted by mr.K View Post
            Ca ale de fabrica sunt cele mai bune piese pe care le poti pune pe masina, majoritatea sunt de acord.
            Acum cine stie, o mai fi contand si montajul facut de doreii din service-uri care bat cu barosul sau inrosesc cu lampa de gaza ca sa desfaca piesa veche si dupa aia ca s-o puna pe cea noua. Cand mi-am schimbat un pivot, imi venea sa-i dau cu barosul in cap aluia la cum batea acolo si doar plecasem putin.
            Plus de asta, intr-un fel se comporta o piesa cand tot restul subansamblelor de prin jur sunt noi si altfel e cand pui una noua langa altele uzate...De ex pui un cap de bara nou cu o bieleta uzata.
            Last edited by anto84; 5 August 2016, 14:48.

Comment

Originally posted by anto84 View Post
              Ai vreo dovada cat de mica pentru asa ceva? Sau e doar presupunerea ta?
              Piesele de "prima echipare" se cumpara in loturi mari de catre fabrica, deci sunt mai ieftine pe bucata. Ar fi si aiurea ca pe alea sa le faca cele mai bune si sa le dea cel mai ieftin iar apoi sa faca stifturi pe care sa ceara dublu.

In mod sigur nu se intampla asa ceva, in aceeasi fabrica...
              Stiu pe cineva care a lucrat la o fabrica de amortizoare si exact asa se producea acolo. Acelasi amortizor de trei calitati.
              [QUOTE ] A, ca poate delphi au o fabrica in Germania unde fac o calitate si alta in China sau Turcia und e fac alta calitate, doar asa e plauzibil.[/QUOTE]
              Daca o marca din UE are fabrici in diferite tari din lume tot "made in UE" scrie pe ele.
              Last edited by Fanez; 5 August 2016, 16:30.

Comment

Originally posted by Fanez View Post
                Stiu pe cineva care a lucrat la o fabrica de amortizoare si exact asa se producea acolo. Acelasi amortizor de trei calitati.
                Da, si eu stiu pe unul si se facea de o singura calitate )

Comment

Cum ar fi Asam. Asam nu face decat de o singura calitate.

Comment

Originally posted by Fanez View Post
                    Cum ar fi Asam. Asam nu face decat de o singura calitate.
                    Macar sunt cinstiti...

Comment

Parca vad ca in cativa ani, dupa cum merge cu taierea costurilor, hai nu ASAM, dar Delphi ajunge furnizor de piese de prima echipare la Dacia. Sa vedem din care categorie vor livra.

Comment

Cand am luat rezistorul de ventilator, Asam de la epiesa, baiatul de acolo mi-a zis ca pe astea Asam le pune si fabrica.

Comment

Asa auzisem si eu ,ca se pun si piese ASAM din fabrica.

Ti s-a atras atentia in mai multe randuri, sa nu mai citezi postul anterior.
                          Aceasta este ultima editare, pe viitor - trecem la sanctiuni, poate asa nu mai uiti
                          Last edited by 77sky; 6 August 2016, 10:16.

Comment

Eu stiam ca rezistoru` ala e Frigair original....sau Valeo

Insa poate ma insel...

Comment

In mod sigur nu se intampla asa ceva, in aceeasi fabrica.
                              A, ca poate delphi au o fabrica in Germania unde fac o calitate si alta in China sau Turcia und e fac alta calitate, doar asa e plauzibil.
                              E foarte greu de inteles dar am sa mai explic.
                              In general un producator, cazul nostru Delphi asmbleaza sistemele pe care le comercializeaza sub sigla sa; subansamblele ce compun, injectoare, pompe de inalta presiune, sunt achizitionate de la diversi fabricanti. De exemplu o pompa la care platoul cu came, platoul port-galeti sunt de calitate redusa, atunci acea pompa va fi mai ieftina si durata de viata mai redusa. Altfel vor sta lucrurile i cazul in care acea pompa are componente premium; aia nu va ajunge pe Logan.
                              In aceiasi ordine de idei, Delphi produce are cateva tipuri de pompe, tip DF; acestea difera din punct de vedere al calitatii si implicit al pretului.
                              Si pentru simpatizantii vw, va informez ca Delphi, asemanata cu ASAM ( lucru cu care n-am fost de acord, asta e), produce pentru 1,2 TDI Blue Motion, pompa DFP6.
                              ASAM ce produce pentru vw?
                              Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

produce destule. de la accesorii (covorase , bare de portbagaj , paravanturi , etc) pana la bujii , filtre , senzori , etc.

dar eu nu inteleg de ce va tot sta pe limba vw ?

recent am pus pe logan 2 planetare noi. nu am ales asam desi erau nesimtit de ieftine. doar burdufele de cauciuc + coliere si vaselina (la alte firme producatoare) valorau cat o planetara asam.
                                Last edited by Costi-bc; 6 August 2016, 17:05.
                                o/____\o
                                (i)
                                .........

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google