Lumini consola

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Christnacht
    replied
    Cum se curata pe la urma acea folie portocalie de la sistemul de climatizare ? Vreau sa pun leduri albastre acolo . Multumesc

p.s Imi cer scuze ca am intrebat cu toate ca aici este thread cu defectiuni. Rog sa-l mutati la un thread potrivit daca an gresit. Va multumesc
    Last edited by Christnacht; 24 March 2009, 14:35.

Leave a comment:

• andrei
    replied
    Cu mentiunea ca desfacerea fatadei centrale se face de jos in sus, e mai sigur pentru a nu o rupe.

Leave a comment:

• Gusi
    replied
    Schimbat azi beculete iluminat buton avarii si cel de la cadranele care lumineaza butoanele climatizarii, cu ajutorul colegului GIGITUDORAKE. Incerc o descriere ( nu ma injurati prea tare daca nu stiu exact cum se numesc componentele!) pentru cei interesati:
    1- Se declipseaza consola, cu o surubelnita subtire, incepand de sus. Sunt 2 clipsuri in partea de sus, 2 laterale si 2 in partea de jos, spre motor.
    2- Daca ati reusit fara sa stricati nimic, scoateti cu atentie comutatoarele de la ventilator, caldura si pozitionare, tragand usor si ferm de ele. Ramane clapeta de la "interior-exterior" pe care n-am putut sa o dam jos.
    3- Trageti usor de placuta care tine comutatoarele sistemului de ventilatie si in spatele ei, intr-o pozitie ingrata sta becul buclucas
    4- Cu doua degete subtiri (daca n-aveti, folositi o penseta) extrageti becul ars si infigeti unul nou. Pret bec 2,5 lei.
    5- Repetati operatiile in sens invers.
    6- Pentru cei care au si AC , atentie sa nu ramaneti afara cu butonul de la AC, cum am patit noi si sa mai scoateti o data butoanele si consola...
    7- Daca aveti parale inlocuiti cu LED-uri!

Leave a comment:

• wrcristi
    replied
    Masina are un an ;subscriu si eu la aceeasi problema;s-a rezolvat- contact oxidat

Leave a comment:

• remoter
    replied
    Si mie m-i s-a intamplat acelasi lucru cu becul buclucas...Oxidase contactul pe care-l face becul cu placa, cu ocazia asta i-am pus o bagheta de 3 led-uri.

Leave a comment:

• Gusi
    replied
    Uite ca am gasit raspuns! Daca dai SEARCH...Seara asta am observat si eu ca nu se mai aprinde becul de la panoul climatizarii...Sa vad maine ce rezolv...Multumesc celor care au dat anterior raspunsuri!
    Last edited by Gusi; 13 November 2008, 20:40.

Leave a comment:

• andrei
    replied
    Si asta e o problema des intalnita, mai ales daca se merge pe drumuri denivelate.

Leave a comment:

• vaillant_11
    replied
    Salut.Am avut si eu aceeasi problema cu lumina de la panoul climatizare.Mentionez ca am un Logan de 1 an si jumatate ,aprox 21000km.Intr-o seara am vazut ca nu se mai aprindeau cadranele colorate.Am fost la service peste 2 zile(masina e in garantie) si la AMAT Pitesti au zis ca am un contact imperfect la becul de acolo.E un singur bec am vazut si eu.In 30min problema s-a rezolvat.Nu m-a costat nimic.
    Se mai intampla.

Leave a comment:

• darksid3
    replied
    Cel mai probabil e ars becul ca a "murit" subit fara sa dea semne de oboseala!Acum nu stiu...Parca n-as mai pierde benzina si timpul prin service pentru atata lucru din moment ce oricum o sa pun led-uri peste tot...Multumesc Andrei

Leave a comment:

• andrei
    replied
    @darksid3: S-a ars becul sau ai un contact imperfect, iti recomand sa-l schimbi sau sa-l repari pe garantie chiar daca pui leduri.

Leave a comment:

• SUPERCAR
    replied
    Originally posted by dan.Gutu View Post
    Daca ma poate ajuta cineva care se pricepe sau care s-a intalnit cu aceasta problema,cand deschid ventilatorul climatizare se stinge iluminarea celor trei butoane,am dat masca de la consola jos dar nu vad nimic nelalocul lui.
    Ai un singur bec acolo care da lumina in toate cele 3 cadrane....Sigur ala numai face bine contact acolo,ai putea sa il schimbi cu altul sau sa pui leduri in schimb.

Leave a comment:

• danielliviu
    replied
    Cred ca e mai comod cu leduri. E posibil sa se fi ars becul de la panoul de climatizare.
    Ce rau imi pare ca nu am facut niste poze cu tot panoul desfacut..... Nu e greu, trebuie doar atentie si grija.

Stie cineva cum se curata vopseaua asta portocalie? (fara sa deteriorez si plasticul)
    Attached Files
    Last edited by danielliviu; 10 November 2008, 01:21.

Leave a comment:

• darksid3
    replied
    Eu intentionez sa schimb lumina din bord adica culoarea portocalie si inclusiv culoarea din consola si ma gandeam ca atunci sa rezolv si problema becului buclucas ca, singur sa desfac pe acolo nu ma bag...Vroiam asa niste pareri daca ar fi mai bine sa merg in garantie sau mai bine sa bag leduri peste tot si termin cu balciul

Leave a comment:

• mihai.gigi
    replied
    Asa sunt eu de vre-o 8 luni. Am desfacut consola si am vazut sistemul de contact al becului. Becul doar "calca" pe doua circuite imprimate intr-o placa de textolit. Acestea oxideaza foarte repede. Am tot amanat remedierea, zicand ca o sa-l deranjez pe dl. Design,pentru o schimbare de lumini la bord. Cand or fi bani...

Leave a comment:

• dan.gutu
    replied
    Eu am dat comanda climatizare jos, am scos becul,am curatat totul este ok,cum rotesc comutatorul de turatie ventilator se stinge,daca dau un ''bobarnac'' in acel comutator se aprinde,deja m-am resemnat.Daca umblu la comenzile climatizarii,cald-rece si de orientare, nu se intampla nimic,practic becul ala se alimenteaza de la lumini pozitie, nu are treaba cu ventilatorul,dar sunt pe aceeasi mufa,acolo se poate sa fie problema.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google