Lumini consola

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• iulyfigm
    replied
    Am avut si eu problema cu beculetul de la ventilatie, si dupa vreo doua ore am gasit solutia cea mai simpla:
    1. scoti panoul frontal de jos in sus;
    2. scoti cele doua suruburi din dreapta si stanga butoanelor mari (directia aerului si combinarea);
    3. scoti intr-o parte toata porcaria aia cu butoanele de mai sus pe ea - eu am scos-o cu partea din interior spre dreapta masinii -
    4. in spate se va vedea un butonel mic ca cel din imagine care trebuie resucit - nu mi stiu directia (bec 12 V 1,2 W).
    Cam asta e toata nebunia. De montat inca nu l-am montat pt ca nu am gasit bec de schimb.

Spor la treaba!

Last edited by iulyfigm; 30 December 2009, 19:24.

Leave a comment:

• o n i x
    replied
    eu am curatat folia cu after shave(STR8) si chiar a iesit bine.Nu incercati cu dizolvant pentru unghii,distrugeti folia.

Leave a comment:

• KYRA
    replied
    Am reusit sa schimb ledurile din butoane, care de fapt sunt becuri foarte mici. Am gasit la un magazin cu electronice.
    Dupa scoaterea butonului din consola, cu o surubelnita lata mica se desface butonul in doua bucati (se ia jos capacul).
    Dupa care se scoate acel dreptunghi galben din interiorul lui, care este defapt suportul becului, care are 2 urechi pe care este infasurat piciorusele de la bec.

Spor la treaba.

Leave a comment:

• ibuzescu
    replied
    Problemă similară cu a lui KYRA mai precis la butoanele geam pasager şi blocare uşi.
    Am scos butoanele dar nu ştiu cum să scot pârghiile lor ca să văd ce becuri sau leduri sunt acolo de schimbat. Are cineva vreo poză cu interiorul butoanelor sau poate face una şi eventual face precizări referitor la modelul becurilor/ledurilor ?

Leave a comment:

• KYRA
    replied
    Leduri butoane

La mine nu ard ledurile de la butoane:

- ridicare geam sofer - buton cu impulsuri - cu led cositorit direct pe placa
    - blocare usi - led simplu
    - dezaburire - led simplu

Se poate schimba aceste leduri sau trebuie sa schimb toate butoanele?

Leave a comment:

• skorpionking
    replied
    Originally posted by smaranda View Post
    Am observat de curand ca nu functioneaza iluminatul la cheile de selectare a instalatiei de climatizare,va rog stie cineva cum se remediaza?
    scoti carcasa aia gri,apoi cu o surubelnita in stea desfaci suruburile panoului cu butoanele de climatizare,ii scoti mufa din spate si tot in spatele lui este un bec pe care il rasucesti intr-o parte si il scoti.Becul costa 50 de bani la orice mag.de piese auto,il pui in suport,il bagi la loc,pui mufa inapoi,strangi suruburile si GATA.

Leave a comment:

• peiutza
    replied
    am reusit sa schimb si eu becu de la consola, nici prin gand nu imi trecea ca poti sa il schimbi fara sa desfaci, m-am chinuit vreo ora sa desfac consola, dupa care am venit pe net sa ma mai informez cum trebe facut... noroc ca am vazut mesaju lu Octavian__30 drept pentru care vreau sa ii multumesc... (cine stie cat urma sa ma mai chinui daca nu vedeam mesaju)... RESPECT...

Leave a comment:

• danielliviu
    replied
    Este poza pusa pe pagina asta cu 2 posturi mai sus......
    Cititi inainte topicurile..........

Leave a comment:

• 50 RRY
    replied
    ce becuri trebuie la consola???

Leave a comment:

• danielliviu
    replied
    Mai rar o sa vezi un panou de climatizare de genul asta (cabluri / parghii) cu leduri din fabrica. Poate doar la cele digitale.
    Alte modele cu acelasi model de bec (1 sau 2): Skoda Octavia 1, Opel Astra (ceva mai vechi), Renault Megane 2, Clio, etc....

Leave a comment:

• GMR
    replied
    credeam ca sunt leduri p-acolo....

Leave a comment:

• danielliviu
    replied
    Bec cu soclu model T5 (cum era in bord la vechea 1300)
    Attached Files

Leave a comment:

• BIG
    replied
    si ce fel de bec merge...? sa stiu ce sa cumpar

Leave a comment:

• Octavian
    replied
    Dupa ce m-am chinuit singur sa schimb becu de la consola (asa...vreo 2 ceasuri de gandiri profunde) acum sunt maestru. ))

Daca aveti mana mai subtire, nu e nevoie sa se dea jos plasticul/carcasa consolei, se baga mana prin lateral partea drepta jos, pe sub consola, si se poate ajunge la becul cu pricina (tre sa stiti ce sa pipaiti), se roteste si se scoate afara. Treaba de max 2 minute.

Leave a comment:

• uzzy88
    replied
    am avut si eu aceeasi problema....m-am dus la service (garantia) si a durat 2 minute....mi-a desfacut plasticul ala de la baza consolei (fara sa dea jos si fata consolei) si a bagat mana in spate si a scos un beculet....l-a inlocuit si gata treaba....pentru comenzile de la climatizare e un singur bec

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google