Originally posted by X@by
View Post
Lumini consola
Collapse
X
-
pai da nu conteaza rezistenta dar eu ma refeream la jonctiune adica dioda trebuie orientata in circuit corect.
-
eu le-am pus pana la urma la + am vazut ca mai multa lume a pus asa
Leave a comment:
-
poti pune si la plus si la minus, am 2 leduri rosi de 10mm la bricheta si asa le-am inserate cu cate 2 rezistente de 1 kohm la ambele capete
Leave a comment:
-
da dar la led conteaza (este o jonctiune)Originally posted by X@by View PostNu conteaza unde pui rezistenta. Poti pune si la + si la -.Attached Files
Leave a comment:
-
eu tot nu inteleg ... sau nu am vazut
rezistenta e pusa la + sau la - ? eu vreu sa pun alte leduri deoarece nu am gasit SMD si cum fac ?
Leave a comment:
-
E bataie mare de cap cu beculetele astea.
Si eu vreau sa le inlocuiesc cu leduri deoarece am cautat la peste 10 magazine de piese auto ( unele cu scris mare PIESE LOGAN..DACIA ) si habar nu aveau oamenii ca asa arata becurile din butoane,chiar imi ziceau a nu se gasesc..tragic.
Initial pusesem unul de pe o instalatie de pom
) dar avea o putere asa de mare incat butonul se incingea in 20 de secunde si pe langa asta mai batea si lumina prin spatiul lasat liber dintre buton si consola
Leave a comment:
-
butonul de la oglinzi nu are led. cel de la bricheta poate fi ars.Originally posted by catalintal View Postsa inteleg ca butonul d ela oglinzi nu se aprinde deloc??/al meu nu l-am vazut aperins niciodata si nici becul de la bricheta..si vroiams a stiub daca s epoate schimba..fara sa merg la service, ca baietii aia sunt cam mak..
Multumesc
cum schimb culoare bec-urilor de la ridicare geam, inchidere centralizata toate de acolo, au inuntru un capac galben, il pot da jos, ca sa se vada alb??ma poate lamuri cineva ..
Multumesc
ca sa schimbi culoarea la consola, scoti fiecare buton in parte, ii desfaci capacul si acolo in locul becului, trebuie lipit un led. Pui o rezistenta de 1kohm in serie cu ledul. Firul albastru subtire de la fiecare buton este +. Masori cu un aparat sa vezi unde corespunde si acolo lipesti.
Leave a comment:
-
si mie mi s-a ars ,se pare ca la ph2 sunt 2 becuri si nu unu ca la ph1 ,oricum vreau sa imi pun leduri la consola,a mai facut cineva asta la ph2 ,ar fi bune niste informatii cum o scot afara ,cum desfac cablurile alea care tin de rotite
Leave a comment:
-
este un singur bec acolo. mai usor este sa pui 3 leduri si o rezistenta de maxim un kilo la fiecare.
Leave a comment:
-
sa inteleg ca butonul d ela oglinzi nu se aprinde deloc??/al meu nu l-am vazut aperins niciodata si nici becul de la bricheta..si vroiams a stiub daca s epoate schimba..fara sa merg la service, ca baietii aia sunt cam mak..
Multumesc
cum schimb culoare bec-urilor de la ridicare geam, inchidere centralizata toate de acolo, au inuntru un capac galben, il pot da jos, ca sa se vada alb??ma poate lamuri cineva ..
Multumesc
Leave a comment:
-
Butonul de reglaj la oglinzi poti sa il schimbi cu unul de pe Laguna, Megane, etc. Mai ramane doar sa mai alimentezi cu +12V de la pozitie.
Leave a comment:

Leave a comment: