Lumini consola

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• romeo-alex
    replied
    ai umbre clare care nu dau bine ;
    incearca cu mai multe led uri sa obtii aprox acel 360 de grade pe care le are lumina becului

Leave a comment:

• vicmar
    replied
    bec led t5 climatizare logan

In poza de mai jos puteti sa vedeti cum arata un modul simplu cu leduri pentru iluminare comenzi climatizare logan si duster.
    Pentru duster si logan faza 2 sunt necesare doua module.
    Acest modul se introduce in soclu in acelasi mod ca becul si nu este necesar sa desfaceti consola de climatizare.
    Fara sa stergeti folia se poate obtine culoarea galben , rosu sau portocaliu.
    Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati pe PM.
    Attached Files

Leave a comment:

• gaboneygg
    replied
    vezi ca becurile se scot prin rotire. becuri gasesti la mai multe magazine . dar sa ceri cele care merg la 12v. ideal ar fi sa scoti panoul de clima,scoti becul cu suportul si te duci cu el la magazin sa-i arati ce vrei.se gasesc pe diferite culori,dar tot trebuie sa-i cureti folia pentru a obtine alta culoare. asa arata un soclu care-ti trebuie tie
    Attached Files

Leave a comment:

• vladk2k
    replied
    Salut
    Am „rămas” și eu fără iluminare în consolă. Inițial îmi fila becul de pe dreapta (am PH2) dar când am desfăcut consola s-a ars celălalt. Acum nu mai merge niciunul, și aș fi vrut să înlocuiesc becurile cu ceva pe bază de LED dar fără să fac lipituri sau chestii care să se vadă (mașina e în garanție), adică eu caut ceva ca în postul lui danielliviu pe care să-l pun în loc. Am intrat pe site-ul respectiv dar nu am văzut ledul acela.
    Oare dacă cumpăr led-uri cu soclu T5, le pot pune în dulia aceea? eu am tras de bec și nu părea să iasă...

Leave a comment:

• gaboneygg
    replied
    asa arata montajul final. dupa ce se sterge folia (cu deodorant ),se sterge mai greu dar sunt sanse minime sa strici serigrafia.
    Attached Files

Leave a comment:

• ciprs
    replied
    putem sa vedem o poza cum arata montajul finit?

Leave a comment:

• gaboneygg
    replied
    pentru cine vrea sa nu se mai chinuie cu rezistente va propun o metoda simpla si ieftina. si o iluminare constanta si puternica(consum aprox. 3w)
    Attached Files

Leave a comment:

• Danyell
    replied
    Arata bine poza! Ma bag si eu la prostii . Poate in week-end daca am ceva timp ma apuc si eu de montat. Te-ai incadrat bine in spatiu.

Leave a comment:

• vicmar
    replied
    puteti sa schimbati becurile din butoane cu leduri folosind metoda din poza de mai jos:
    Attached Files

Leave a comment:

• romeo-alex
    replied
    da' te crezi meserias?
    lasand gluma la o parte nu am facut decat sa-l impulsionez pe ''mister'' Sky sa-si faca butonasele cu leduri
    nu as face o treaba in graba nici daca as fi platit dublu ca sigur dau chix la acea treaba

Leave a comment:

• danielliviu
    replied
    @romeo-alex: daca-mi pui un clip in care iti ia 10 min sa demontezi butoanele, sa lipesti leduri + rezistente in toate 4 ( ca sa nu zic 7 cu tot cu cele de pe spate) si sa le montezi inapoi, eu ma las de meserie.....
    Fii si tu realist, oricata experienta ai avea tot dureaza cam 15 - 20 min sa iasa bine treaba (cu leduri smd, nu de 3mm)

Leave a comment:

• romeo-alex
    replied
    nu domle' la toata operatiunea
    demontat plastice si butoane si lipit leduri apoi montat plastice
    spor la treaba si poate''' intri'' in randul celor care folosesc leduri la consola

Leave a comment:

• 77sky
    replied
    Azi am fost la cele mai cautate pravalii din targul meu.
    S-au uitat cu totii la mine luuuung si mi-au zis compatimitor..."nu avem asa ceva, nu am avut asa ceva, poate doar daca veti cumpara comutatorul cu totul"
    Le zic: ce...m-am tampit e ca si cum as schimba tot farul cand mi se arde becul?!?

Foarte tare!
    Acum stau cu acea consola desfacuta (aspir mai usor pe acolo ) si caut sa pun leduri (nu m-am jucat niciodata cu ele, dar "lichituri"...nu sunt la prima )

P.S. romeo-alex eu ma refeream la timpul total al operatiunii, cu montaj-demontat si bun de functionare, nu doar lipitul a doaua sarmulite

Multumesc de idei!

Leave a comment:

• danielliviu
    replied
    Beculetele sunt becuri de 12V / 1,2W, cunoscute sub numele de "bec de scala". Ia unul cu tine si mergi pe la magazinele de electronice, o sa gasesti sigur.
    Doar ca e mai buna varianta cu led, il faci in ce culoare vrei. Merge si cu led de 3mm+ rezistor de 820 ohmi / 0,15W si il lipesti in buton. Daca vrei o varianta mai simpla, dai o gaurica de 3mm in plasticul portocaliu pe unde scoti ledul, rezistorul il bagi in locul beculetului si e gata.

Leave a comment:

• romeo-alex
    replied
    io zic ca forumul si youtubul iti ofera destule info in legatura cu ledurile la butonase;
    led smd (3528 sau 5050) orice culoare vrea muschiul tau , un rezistor de 1k (smd sau ceva micut sa incapa in buton) si ceva indemanare sa le lipesti in interiorul butonului
    spor la treaba !
    ps : in 10 minute iti lipesc led la toate butoanele din logan inclusiv alea de la geamuri spate

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google