Lumini consola
Collapse
X
-
Butoanele comenzilor sunt bagate prin apasare,ca am tras de ele si nu prea cedeaza ,mie sa nu rup ceva pe acolo.Banuiesc ca becul sau becurile sunt in spatele acelei chestii negre de sub butoane !Si eu cred ca nu face becul contact,cand dau cu pumnul usor in bord, vrea sa se aprinda.
-
am un vecin care a intampinat aceiasi problema. dupa vreo 2 saptamani nu s-au mai aprins deloc beculetele de pe butoane. A mers la service ca avea garantie si la rezolvat rapid. I-a inlocuit din cate stiu eu butonul de la ventilatie.
Leave a comment:
-
am impresia ca este un singur bec acolo care cred ca nu sta chiar bine fixat la lacasul sau sau nu face contact bine cand misti de butonu climatizare.
de demontat e usor dai aceea grila jos usor tragand cu grija incepand de jos ca sunt doar niste cleme. dupa tragi de butoane care sunt bagate prin apasare, apoi se vad 2 suruduri(parca)+ 2 "cleme" iti dai tu seama.
Leave a comment:
-
Cred ca problema este la becurile care sunt bagate in comanda climatizare,la mufa care intra in acea comanda este curent de la pozitie.Stie cineva cum se ajunge la acele becuri ?
Leave a comment:
-
pare a fi un scurt ceva... daca esti in garantie dute la service neaparat
Leave a comment:
-
Guest repliedmergi la un electrician;)
Leave a comment:
-

Leave a comment: