Lumini consola
Collapse
X
-
In seara asta am observat ca nu se mai aprinde lumina la comenzile climatizare, cele de la geamuri, dezaburire si inchiderea centralizata sunt aprinse...Am rotit de toate butoanele si nimic...Intuneric total!Merita sa ma duc pe garantie sau....??
-
Dan eu zic sa-ti pui leduri in loc de becul ala obosit, alea stii ca nu se ard(daca sunt puse corespunzator) si arata si bine...
Leave a comment:
-
Nu e o problema, toate masinile fac asa cand au sarcina mare pe acumulator/alternator.
Leave a comment:
-
Scuze dc postez unde nu trebuie dar fiind vorba oarecum de lumini si beculete am o problema legata de iluminatul bordului la CB ,atunci cand ascult la mp3 aceasta palpaie putin in functie de melodie indiferent ca e volumul dat la maxim sau minim.
Leave a comment:
-
Da e vorba de un singur bec am generalizat.... pb probabil ca si la mine mai merge pe baza de ciocaneala - am patit-o doar de citeva ori, efectiv nu am timp pentru ceea ce mi-am propus! Sa il inlocuiesc cu un Led albastru.
Leave a comment:
-
cum sa da masca de la consola jos. ca vreau sa schimb becurile cu alta culoare?
Leave a comment:
-
100/100 becuri arse sau problema de contact.Sunt becuri de bord ca la Dacia veche,nu se schimba greu, dar daca nu te descurci sau esti mai comod mergi la service sau...intreaba pe mosu20 daca te poate ajuta! oricum e mai aproape decit mine!
Leave a comment:
-
Lumini consola
Am observat de curand ca nu functioneaza iluminatul la cheile de selectare a instalatiei de climatizare,va rog stie cineva cum se remediaza?
Leave a comment:
-
La Logan sunt becuri asemanatoare cu cele din bordul vechii dacii (vorbesc de tablou climatizare) este posibil ca intre ele si placa sa fie un contact imperfect.Sau chiar becurile!
Leave a comment:
-
Daca nu umblu la butonul ventilatorului sta aprins,cum schimb turtia se stinge,lovesc bordul cu pumnul usor se aprinde,daca lovesc bordul tare nu se stinge, cum umblu la buton s-a stis,zici ca este sci-fi.
Leave a comment:
-
Doar un electrician poate sa-i dea de cap,posibil o masa slabita,contact imperfect etc...
Oricum nu poti face diagnostic asa, si nici in spatele blocului!
Leave a comment:
-
salut e posibil de la buton ca alea mai intra in scurt
cel mai ibne mergi la un elect
Leave a comment:
-
E un contact imperfect sau o problema la mufarea becului, ca e numai unul acolo.
Treaba e ca sa ajunge cam greu la el, scotand panoul de comanda climatizare prin spatele fatadei centrale si il desfaci cu o surubelnita subtire pe margini si o sa iasa.
Leave a comment:
-
exact ce am zis si eu. trage cu incredere de butoane cu 2 surubelnite usor asa am vazut eu la FABIAB cand mia schimbat mie culoare acolo.Last edited by crististreulea; 22 February 2008, 13:21.
Leave a comment:

Leave a comment: