Rugina Logan - totul despre problemele de rugina

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by PCH View Post
    Cred ca depinde si de service, tu unde ai fost cu ea?
    Am fost la AUTO NESTI Berceni....de evitat

    Comment


    • Solutii Pentru A Prevenii Aparitia Ruginii Sau A Indeparta

      Deschid acest thread pentru a afla modalitati,nume de solutii pentru prevenirea sau chiar indepartarea ruginei.Astept eventual sfaturi cu ce sa umplemem pragurile,aripile si celelalte locuri unde se formeaza rugina

      Comment


      • ceara +vaselina + ulei bagat peste tot , altceva nu ai ce sa faci

        Comment


        • Eu am capota portbagaj înfundată și puțin zgâriată de 3,5 ani și nu are punct de rugină. Sunt două locuri în care vopseaua este luată de tot cu diametrul unei tigări. ÃŽn schimb, de curând, am observat vopseaua umflată, de la rugină, pe interiorul ușii dreapta față, acolo unde vine capul unui surub, care cel mai probabil fixează bandoul ăla, lateral din plastic. Vopseaua este umflată în jurul acestui surub, dar nu pe suprafață mare.
          De tratat, nu am tratat cu nimic masina, doar că înainte îi mai dădeam cu ceară, dintr-aia ieftina din comerț. Dar de vreo 2 ani nu a mai văzut așa ceva.
          Mașina are ~5 ani.

          Comment


          • la mine a aparut putina rugina la buza aripii, de la pietre (nu aveam protectii de aripi - plasticele alea) si in zona busonului de benzol.

            am rezolvat cu asa ceva:

            Our apologies, the page you requested was not found. The page you have requested may have been removed or is temporarily unavailable. Thank you for your understanding!


            se curata pe cat posibil zona de rugina si se aplica substanta asta. toata zona unde e rugina intra in contact chimic cu solutia, se face neagra si devine ceva f. solid pe care se poate vopsi sau chitui daca e in stadiu avansat. dupa ce-am reparat (dat cu loctite si vopsit) nu a mai aparut rugina si nici nu s-a mai extins.

            costa cam 30-40 ron un flacon. se gaseste pe la magazinele auto.
            internal combustionizer

            Comment


            • reparati umflaturile de pe vopsea imediat ce le observati, inainte sa devina prea greu de reparat ... gauri in tabla sau altceva

              Comment


              • Loganul meu este din cele cu probleme de rugina . rechemate la servis pt.ceruire .an fabricatie 2005,ceruirea am facuto la auto europa Timisoara in iarna 2009.Aripile din spate sau umflat de rugina arata ca dracu am fost la Lugoj la auto europa si am primit un raspuns care ma lasat fara replica,cica nu trebuia sa montez singur acele rahaturi de plastic care vin pe aripi(date cadou la ceruire).Am sa o duc la un meserias sa o faca, pe la Dacia nu mai trec niciodata.Am sa fac poze dar nu stiu sa le pun aici.

                Comment


                • Salutare

                  Am si eu un logan ambition din 2005 si astazi am observat ca mi-a ruginit destul de urat pe aripa spate stanga deasupra rotii , rugina a mancat pe sub acel semicerc din plastic si a inceput sa o ia in sus. Intrebarea mea este daca pot sa o fac pe garantie (mentionez ca sunt al doilea proprietar) sau daca nu pot , macar sa imi recomandati un service unde sa o faca bine si cu vopsea originala la un pret acceptabil. Multumesc anticipat

                  Comment


                  • Garantia era 6 ani, deci pica varianta.
                    Baietii din Bucuresti te vor ajuta cu service-ul.

                    Comment


                    • Rugina sub protectiile de la aripi puse de cei de la Dacia si sub mocheta de protectie din portbagaj.
                      In rest mi-e frica sa ma uit :d
                      Last edited by Abysal; 17 March 2012, 12:38. Reason: completare

                      Comment


                      • salut !
                        Am si eu o problema.....oare sa fie rugina ? sau doar vopseaua sarita.....am un logan din noiembrie 2009 si am gasit pe aripa din dreapta fata niste urme "sparturi in vopsea" eu sper sa nu fie rugina si totusi ma du cu gandu ca este vopseaua sarita.....o sa atasez cateva poze sa vedeti problema
                        oare sa fie rugina ? nu asi crede ca a iesit rugina prin vopsea in halul asta.....dar
                        .....scuzati claritatea pozelor,dar nu pot face poze mai clare ca nu prea se vad urmele asa accentuate....doar dak te uiti atent......
                        Attached Files
                        CL 93 TAV

                        Comment


                        • Nu-s eu expert in tinichigerie, dar mie mi se pare vopseaua umflata acolo de la rugina. A actionat pe dedesubt si in curand va iesi si la lumina. Du-te cu ea intr-un service bun care are tinichigerie-vopsitorie sau in reprezentanta s-o examineze si apoi sa remedieze ce se poate remedia.

                          Comment


                          • logan benzina 2005, 71000 km, suport esapament dupa detenta s-a desprins de la rugina, complet. Au ruginit sudurile....
                            Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

                            Comment


                            • Si la mine acolo e ruginit, de fapt tot esapamentul e ruginit de vreo cativa ani, dar am noroc ca rugina nu e in profunzime. La toate astea mai am rugina doar pe un brat de la stergator, un punct minuscul pe o portiera, de la o pietricica sarita. Sub chedere nu am rugina. Scutul a fost ruginit dar l-am grunduit si antifonat. Unele defecte pot fi remediate cu mici lucrari, dar cand ruginesc aripi, portbagajul atunci e nasol, inseamna multi bani de cheltuit.

                              Comment


                              • Poate gresec.....dar eu stiu ca la majoritatea masinilor esapamentul rugineste in timp.Si la mine e ruginit..ma rog foarte putin si rugina e la suprafata,dar e normal.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google