Probleme Aer Conditionat.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Este 12V pe un pin mic în consolă (4 pini mici de consolă) după pornirea butonului AC - l -am măsurat. Alături de acesta este un știft cu masă, pin 12V după aprinderea luminilor de poziție și o tensiune de aproximativ 12V cu diferite în funcție de puterea ventilatorului din cabină.

  În plus, vezi mai devreme că computerul reacționează la butonul AC din DDT2000 și stabilește AC de la 0 la 1.


  Originally posted by carlo80 View Post
  După cum puteți vedea în imaginile de mai jos, aerul condiționat se pornește, dar ambreiajul compresorului de aer condiționat nu se atașează


  O altă problemă am verificat conducerea basului de pin al ambreiajului de aer condiționat și a pluginului ECU gri (C1) și a existat o rezistență de 0,9 ohm.

  Am înlocuit releele pentru noul 5pin pentru ventilator și ambreiaj (bobinele au o rezistență de aproximativ 86 ohm, care este mai mică decât vechea), dar, desigur, ambreiajul de aer condiționat încă nu funcționează.​
  Last edited by carlo80; 2 weeks ago.

  Comment


  • Cred ca mai important este sa vezi tu si sa intelegi \verifici conform toate acestea.
   Iar tot ceea ce am scris si atasat nu a fost doar pentru tine, informatiile pot sa fie de folos si altora, am mentionat foarte clar asta.
   Toate cele bune.
   Last edited by Gil26; 2 weeks ago.

   Comment


   • Acesta este un aspect simplu și toate controalele ajung la ECU - puteți vedea și în DDT2000. Cred că la fel ca și în cazul rusului, problema setărilor software prin Can Colp (setările în timpul iernii sau alternatorul șterge adesea) sau cel puțin testul ambreiajului de aer condiționat prin clipuri sau circuitul electric pentru ambreiajul de aer condiționat este în regulă. . O cale ciudată a început după actualizarea Can Clip, am citit undeva în stâlpi, a existat și un astfel de caz în Renault Clio.

    Comment


    • aerul conditionat functioneaza! M-am jucat cu configuratia in ddt2000 si dupa repornire compresorul a inceput sa functioneze.

     Vă mulțumesc Gil26 , tuturor pentru ajutor și diagramele de conectare
     Last edited by carlo80; 2 weeks ago.

     Comment


     • , si nu a fost asta:

      Originally posted by carlo80 View Post
      ....
      Ce să fac? Bănuiesc că ECU este deteriorat - poate un tranzistor?​
      Last edited by Gil26; 2 weeks ago.

      Comment


      • nu, nu tranzistor. Cred că configurația poate fi remediată folosind Can clip, dar am reușit să o repar folosind Ddt2000.

       Acum, în configurație, se arată
       Air_cond_relay_fitted=1. Până acum arăta 0.​

       Comment

       Working...
       X
       Anulare DPF
       Politica de Securitate Google