Sunt posesori de ambiance sau preference care doresc sa isi achizitioneze proiectoare de ceata pentru masini. Unul dintre ei am fost eu, mi-am achizitionat proiectoarele, suportii, cablul si am fost astazi la dealerul autorizat din orasul meu (Verbita Arad) sa imi faca ei manopera pentru a nu pierde garantia pe partea electrica. Am fost constient de faptul ca trebuie schimbat blocul de lumini pentru a putea folosi doar proiectoarele de ceata fara a aprinde becul rosu de ceata din stop deoarece la modele ambiance si preference blocul de lumini pentru proiectoare are doar 1 treapta pe cand la versiunile cu proiectoare din fabrica blocul de lumini are 2 trepte ....am auzit ca exista varianta improvizatiei : montarea unui buton in bord (lucru pe care cei de la dealer nu il fac). Mi-au spus ca singurul lucru care il pot face e sa scoata becu din stop si in felul acesta voi putea folosi doar proiectoarele de ceata. Problema mea mare si marea mea nelamurire este legata de faptul ca proiectoarele nu se aprind decat pe faza scurta ...Nu ar trebui sa le pot aprinde si pe pozitie ?!?!?!?!

Comment