Filtru polen

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• crull
    replied
    Da,multumesc e tot home made pe care as putea sa il fac si eu.
    Am crezt totusi ca ai luat de pe la vreun magazin sau online.

Leave a comment:

• cat_alex52
    replied
    Aici explicatia cu filtrul respectiv : Filtre de aer pe baza de carbon pentru Logan, cu rama, ce se monteaza sub stergatoare, fara a afecta garantia masinii si fara a afecta debitul de aer foarte vizibil. Aceste filtre protejeaza persoanele de mirosurile neplacute cat si de paraful din atmosfera.
    - nu face zgomot in plus (de la frunzulite, crengute, muguri de copac, etc.);
    - protejeaza ventilatorul, instalatia si vaporizatorul;
    - bordul si habitaclul nu se mai umplu de praf;
    - se scapa de "efecutul ochilor rosii" si "tuse seaca";
    - schimbul se face la 3-6 luni;
    - dupa spalarea masinii cu turbojet-ul la acest filtru nu a ajuns apa;
    - personal am rulat in spatele unui camion vechi ce scotea fum mult si in habitaclu nu se simtea mirosul.
    Atasez poze cu filtrul nou si apoi uzat, utilizat de mine pe o perioada de 3 luni, 70% din km fiind parcursi in oras.

Adresa : http://www.loganclub.ro/forum/micul_...t10506p30.html , respectiv postul cu nr.#599 ... ochii rosii ii aveam probabil din cauza materialelor din care este fabricat filtrul de montat in locasul din interior in incinta aerotermei

Leave a comment:

• crull
    replied
    pai de unde ai cumparat acest filtru cu banda dublu adeziva?

Leave a comment:

• Red_Alin
    replied
    De la ce aveai ochii rosii?

Leave a comment:

• cat_alex52
    replied
    Eu am cumparat un filtru de pus sub stregatoare, dar nu este ca cel din PDF-ul de mai sus ... are doar banda dublu adeziva si cred ca nu l-am prins chiar asa cum scrie in instructiunile respective ... am renuntat la cel din interior deoarece nu mi s-a parut ideal si aveam ochii rosii mai tot timpul, plus praf ... intr-o zi ma voi ocupa si de remontarea acestui filtru ... numai bine :-)

Leave a comment:

• crull
    replied
    Deci ma apuc de treaba.
    Totusi intrun tutorial de pe acest topic pare ceva mai mult decat home made,are acel filtru un cheder de cauciuc.Daca este asa atunci ce fel de cheder se potriveste.
    Attached Files

Leave a comment:

• Macs
    replied
    @crull, filtrul respectiv e home made. Spor la treaba si sa ne arati si noua cum ti'a iesit.

Leave a comment:

• Ciochy
    replied
    locul pentru filtru este inca de la modelul 2005, dar ne decupat

Leave a comment:

• crull
    replied
    Lamuriti ma cu o chestie,filtru care se monteaza sub grila de plastic la intrarea pe admisia de aer in aeroterma se gasete pe undeva sau doar home made.
    Daca stie cineva unde pot gasi, un link ar fi foarte folositor,repet nu vreau filtru de habitaclu.
    Am pus o poza ca sa nu se faca confuzie cu cel de habitaclu.
    Mai jos locul unde se monteaza filtrul pe care il doresc.
    Attached Files

Leave a comment:

• gheorgheion
    replied
    la loganurile astea noi, din 2009 incoace exista lacasul pentru filtru dar e "sudat" sau la intrarea in gaura e un capac pe care il dai jos, bagi filtru si apoi pui capacul la loc?

Leave a comment:

• virago
    replied
    Puneti-va ca merita!

Leave a comment:

• tedugoromania
    replied
    Presige iulie 2009 și nu are filtru trebue să-mi pun eu!

Leave a comment:

• alexutzzu
    replied
    pun la alea de top la aastea mai chele nu pun

Leave a comment:

• aggressive
    replied
    L-am intrebat saptamana trecuta pe dealer daca masinile din dec. 2009 ca si a mea (Laureate) au venit echipate cu filtru de polen sau nu. Raspunsul a fost scurt: NU .

Leave a comment:

• gigelgicuta
    replied
    Originally posted by aggressive View Post
    Tare ma indoiesc ca are filtru de polen.Si a mea e tot din decembrie 2009.Si nu scrie nicaieri ca ar avea.
    Nici la mine nu scrie undeva ca ar avea (sau ar trebui sa aiba) filtru de polen, dar are...

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google