Filtru polen

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• oliseh
    replied
    ai "norocul"intr-o zi sa ti-l inghita daca nu e fixat/prins

Leave a comment:

• laur @
    replied
    azi am pus si eu filtru hota .am desfacut cele 2 surupioare de la gratarul din plastic ce acopera motorasul stergatoarelor si am pus filtrul sub stegatoare pe gaura din mijloc fara al lipi/prinde cu ceva.l-am pus pur si simplu pe gaura.am vazut ca sta destul de bine ,nu se misca.operatia a durat 5minute.filtrul l-am cumparat de la altex cu 17 lei.fluxul de aer nu este afectat.

Leave a comment:

• Red_Alin
    replied
    Asa si eu,merita din plin oricum.

Leave a comment:

• ady0807
    replied
    Eu nu am avut filtru de polen (masina fiind din 2006) dar l-am pus eu, super usor, acum nu mai am treaba cu frunzele, praful si alte bazaconii !

Leave a comment:

• virago
    replied
    Si asta e posibil. Morala: bine ca acum gasesti masini noi cu filtru montat (ma refer la logan, alte firme nu vand fara), indiferent daca sunt montate din fabrica sau de concesionari.

Leave a comment:

• crull
    replied
    De exemplu asta se intampla in orasele unde exista mai mult de un concesionar.Cand pretul e acelasi orice mic delatliu de 50 de ron poate face diferenta in vanzari.

Leave a comment:

• Winnie
    replied
    care concesionar ar monta filtru gratis? care ar fi scopul acestui act de noblete?

Leave a comment:

• virago
    replied
    Cred ca mai repede asa!

Leave a comment:

• crull
    replied
    Eu stiu ca unii concesionari monteaza acest filtru, si nu ca ar veni din uzina cu el.

Leave a comment:

• virago
    replied
    De asta si eu aveam dubii, nu apare niciunde scris ca ar avea filtru polen.

Leave a comment:

• aleXpeed
    replied
    Ciudat este faptul ca pe dacia.ro in dotari nu scrie nimic de prezenta vre-unui filtru de polen, nu ar trebui sa scrie asa ceva?

Leave a comment:

• vasile78
    replied
    Cine este interesat poate sa verifice existenta filtrului pe orice echipare intr-un show room Dacia, nu te cearta nimeni daca verifici daca are filtru sau nu.

Leave a comment:

• 07hzp
    replied
    si laureatul(1.4MPI) meu a venit cu filtru montat din fabrica. iesit din fabrica la sfarsitul lui februarie 2010

Leave a comment:

• virago
    replied
    Macar bine ca si-au dat seama ca trebuie montat!!

Leave a comment:

• vasile78
    replied
    Si eu am vazut la 1.4 Laureat filtru de polen montat din fabrica, masina e luata anul asta.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google