Filtru polen
Collapse
X
-
Întocmai cum spune Darksid3 mai sus, eu aşa procedez de la ultima purificare a traseului de AC şi mirosul de mucegai nu a mai reapărut niciodată; sunt 3 ani de atunci.
-
dap....cu norocul asta ma amagesc si eu cand sunt afara 40 de grade si eu transpir cate 2-3 kg la fiecare 100 de km
dar ce sa-i faci....astia au fost banii cand am cumparat masina...am luat-o doar cu caldura, fara frig
Leave a comment:
-
pai inseamna ca eu de asta nu am probleme cu morosurile: nexam AC
Leave a comment:
-
Ca sa nu mai aveti probleme cu mirosul de la AC, inainte de destinatie cu vre-o 5 minute, opriti AC-ul si lasati doar ventilatia. Astfel se usuca "treaba".
Leave a comment:
-
Guest replieds-a format un fel de pata ,pe filtrul in cauza (motrio/romcarbon),care se imbacsise cu ceva praf.sigur in zona petei a fost ceva umezeala si probabil asta a fost cauza.
Leave a comment:
-
Mirosurile urate vin mereu de la vaporizator(dezvolta un soi de bacterii pe suprafata lui),de aceea periodic trebuie facut un tratament de curatare a acestuia cu produse aflate in comert.
Leave a comment:
-
eu mi-am montat filtru polen acum vreo 3 ani......prima data am pus purflux si acum am pus mann...le-am schimbat cam la un an si jumatate...nu am un interval fix.....le verific periodic si cand vad ca sunt foarte imbacsite le dau jos
nu am avut pana acum mirosuri grele in masina
Leave a comment:
-
Mirosul poate avea foarte multe cauze. In nici un caz, filtrul ala nu intra in putrefactie
Leave a comment:
-
Darksid3 zice că deja a pus al doilea filtru Romcarbon şi nu s-a plâns iar tu Mitosu, spui că mirosea urât după ceva timp. Imposibil de format o părere.
Leave a comment:
-
Guest repliedam avut pus,de service odata cu decuparea, si la un momendat se "imputise" si persista un miros specific urat .am pus hengst si e cu totul altceva.Originally posted by RCB View PostFiltru polen fabricat la Romcarbon Buzau... 20 lei Auchan l-am luat.
L-am gasit si la reprezentanta Dacia, filtru Motrio (ca alternativa la filtrele de origine pentru Logan iesit din garantie) si... surpriza!! Fabricat tot de Romcarbon era cel din cutia de Motrio.
Oricum, netesutul din care e facut materialul filtrant mi s-a parut mai dens si mai bun decat la Mann si la cele de origine Renault. Si are si mai multe pliuri, deci material filtrant mai bun.
Leave a comment:
-
Filtrele motrio sunt facute de romcarbon,ptr ca acestia au intrat in acest program,Motrio(este un program nu o firma,sunt si acumulatori,anvelope,placute frana etc,in general consumabile) si-ti pot spune ca sunt mult mai bune chiar si decat cele de origine(le fac control la anumite produse(care nu au tangenta cu auto) si le-am vazut si pe astea).Le-am recomandat totusi sa schimbe furnizorul sau materialul de carcasa ca mi se pare cam rigida,in rest este super-bun mai ales la pret fata de ala de origine.Originally posted by RCB View PostFiltru polen fabricat la Romcarbon Buzau... 20 lei Auchan l-am luat.
L-am gasit si la reprezentanta Dacia, filtru Motrio (ca alternativa la filtrele de origine pentru Logan iesit din garantie) si... surpriza!! Fabricat tot de Romcarbon era cel din cutia de Motrio.
Oricum, netesutul din care e facut materialul filtrant mi s-a parut mai dens si mai bun decat la Mann si la cele de origine Renault. Si are si mai multe pliuri, deci material filtrant mai bun.
Drumuri bune.
Leave a comment:
-
E suficient si ala de la Romcarbon. Eu sunt la al doilea deja. Il schimb o data pe an.
Leave a comment:
-
Filtru polen fabricat la Romcarbon Buzau... 20 lei Auchan l-am luat.
Oricum, netesutul din care e facut materialul filtrant mi s-a parut mai dens si mai bun decat la Mann si la cele de origine Renault. Si are si mai multe pliuri, deci material filtrant mai bun.Attached Files
Leave a comment:
-
Cred ca ai luat filtru polen pentru solenza, fara carcasa.
Filtru polen pentru logan/clioIII arata asa:Attached Files
Leave a comment:

Leave a comment: