Filtru polen

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• darksid3
    replied
    Orice filtru de polen este suficient, avand in vedere ca nu discutam despre masini asa bine izolate si cu instalatii care detecteaza urme de substante toxice in atmosfera, cum e la clasa premium.

Leave a comment:

• Sir Andrew
    replied
    Vreau si eu sa-mi schimb filtru de polen. Am vazut ca iese usor la mine, l-am bagat la loc. Intrebarea mea este ce modele de filtre folositi. Chiar printre cele mai bune, nu conteaza pretul.

Leave a comment:

• Punk
    replied
    Originally posted by MS45BOG View Post
    m-ar interesa si pe mine cum pot sa scot filtrul de polen ca sa-l curat? am tot tras de el dar mi-e teama sa nu-l rup! daca ma poate ajuta cineva cu un sfat! multumesc mult !
    De câte ori ţi s-a întâmplat să înjuri praful depus pe bord? Şi asta după nici o săptămână de când ai fost la spălătorie? Când te-ai urcat ...

urmareste clipu asta, iti este de folos. nu e greu de scos. are o clema la baza lui pe care trebuie sa o apesi, dupa care tragi de filtru pana iese afara(tragi de jos in sus cum ar veni, pana iese partea de jos, apoi cea de sus).

Leave a comment:

• shtrumphy83
    replied
    si eu sunt unul dintre cei care recomanda montarea unui filtru de polen chiar daca scade putin debitul de aer...eu pe langa asta mai am montate si conductele pentru incalzirea pasagerilor din spate dar pentru aia folosesc ventilatorul intr-o treapta superioara fata de cum il foloseam inainte montarii filtrului si al conductelor
    alegerea e a voastra

Leave a comment:

• MS45BOG
    replied
    m-ar interesa si pe mine cum pot sa scot filtrul de polen ca sa-l curat? am tot tras de el dar mi-e teama sa nu-l rup! daca ma poate ajuta cineva cu un sfat! multumesc mult !

Leave a comment:

• Ampt
    replied
    Pune-l liniştit, nu vei avea nicio problemă cu circulaţia aerului în habitaclu, iar confortul, adică lipsa prafului în interior va fi pe măsură !

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Monteaza-ti acest filtru; avantajele sunt incomparabile cu asa zis-ul inconvenient, legat de reducerea debitului de aer spre habitaclu.

Leave a comment:

• VlaD2803
    replied
    Deci, dupa ce am citit prin posturile voastre asa rapid, sa pun sau sa nu pun acest filtru sub bord?
    Am un preferance din 2005 1.4mpi.
    Iarna si in general in zilele ploioase, aerul care imi vine de afara va circula mai greu, nu?
    Adica, intr-un sens e bine ca pui acest filtru ca scapi de praf si mizerie, dar pe de alta parte nu e bine ca iti da peste cap circulatia aerului. Eu tin mereu setat pe "aer de afara".

Leave a comment:

• cat_alex52
    replied
    La manopera te "rup" cam toate service-urile din tara ... vorbesc in cunostinta de cauza si admit sa sunt si exceptii ... off topic ... eu am filtru montat sub stregatoare si mi se pare mai bun decat cel montat la aeroterma ... parerea mea :-)

Leave a comment:

• gaboneygg
    replied
    cea mai tare faza. am luat filtru de polen de la un service dacia cu 63 lei si montajul a fost 105 lei. traiasca service dacia. ps. era masina de la munca. la a mea mi-am facut singur decupajul. au scris la manopera 1,4 ore la montat filtru.cei mai tari.

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Am intrebat asta si mi s-a raspuns cu o ...intrebare, asa ca am considerat ca e util sa lamurim astfel de lucruri, nu sa ducem in eroare pe cineva, in legatura cu protejarea de praf a...filtrului.

Leave a comment:

• mariusnicolae
    replied
    Hmm...cred ca era o ironie......

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Originally posted by vi_escu View Post
    Ba, esti de groaza! Pe un drum cu mult praf se opreste ventilatia si se deschid larg geamurile. Astfel se protejeaza filtrul

Este 40 lei, mama lui de filtru.
    Sincer sa fiu sunt surprins de aceasta metoda inedita, de a proteja filtru de polen; cred ca e chiar o noutate ideea de a proteja asa ceva.
    De ce trebuie sa-l protejezi cand el trebuie sa ne protejeze pe noi de praf si alte microparticole care ar putea ajunge in habitaclu?; adica deschid geamurile si inca larg, ca sa ce? sa intre tot praful in masina si sa-l inghit? Asta ca sa economisesc 40 de lei.
    Scuza-ma dar. asta e de pus in rama.

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Daca ai timp, gasesti AICI, ceea ce te intereseaza.

Leave a comment:

• 93mrs
    replied
    Salut baieti,nu am citit postarile anterioare,dar am si eu o intrebare,eu din fabrica nu am avut filtru de polen,ce adaptari si modificari trebuie sa fac pentru a-mi achizitiona si monta un filtru de polen?Va multumesc baietii!

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google