Filtru polen

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pipan
    replied
    nu ma ajuta nimeni si pe mine,ca nu imi place sa stau fara filtru!

Leave a comment:

• crull
    replied
    Da, cred ca ai dreptate aeroterma cu care este echipat PH2 este identica cu cea de pe sandero .Intreabai pe baieti care au sandero dar din cate stiu cei de pe sandero fac un sablon dupa filtru si taie dupa sablon adica si un pic din partea aia hasurata de tine cu galben si renunta la clipsul filtrului punand peste el power tape ca sa etanseze dupa ce este indraodus in locas.

Leave a comment:

• pipan
    replied
    te cotrazic,pt ca am avut aeroterma data jos,si nu ai cum sa bagi filtru de polen!

Leave a comment:

• crull
    replied
    Am vazut poza, este la fel decupezi doar partea marcata cu rosu de tine si bagi filtru cutat cum arata cristi in tutorial.
    Partea hasurata de tine nu are 5 cm are cam 2,5 cm.

Leave a comment:

• pipan
    replied
    pai la PH2 e mult mai mica!este o poza in linku de mai sus,cu locasu unde trebuie introdus!

Leave a comment:

• crull
    replied
    NU e mai mica gaura,asa sunt la toate ph1 si ph2 filtru se introduce cutat, uitate la tutorialul lui cristi si vezi exact cum trebuie bagat filtu in locas.
    La minutul 1.20 explica problema ta.
    http://www.youtube.com/watch?v=wGFaO...ayer_embedded#!
    Last edited by crull; 26 June 2010, 21:27.

Leave a comment:

• pipan
    replied
    nu ma ajuta si pe mine nimeni?

Leave a comment:

• pipan
    replied
    am si eu nevoie de ajutor,mi-am pus pe masina o aeroterma de PH2 pt a-mi monta ac,si nu mai stiu ce filtru de polen trebuie,pt ca este gaura mai mica!ma poate ajuta cineva cu un cod si ce trebuie decupat?

Leave a comment:

• redcar
    replied
    Am achizitionat si eu un filtru pentru orificiul de sub parbriz ,identic ca cel din foto la blondu_75 .
    Urmeaza sa il montez.
    Este confectionat de catre un user dupa forum .
    Da intradevar este un cheder si un material filtrant,croite dupa dimensiunea acelui orificiu.
    La expediere omul mi-a trimis si un fluturas tiparit cu un link unde se afla instructiunile de montare.
    Sper sa nu fie considerata reclama,userul este moshu_59 .Luati legatura cu el pentru detalii.

Leave a comment:

• critix
    replied
    Salut

Asteptam explicatii legate de filtrul respectiv.... Ne lamuresti ce si cum?
    Mersi

Leave a comment:

• crull
    replied
    Originally posted by blondu_75 View Post
    Eu am montat ceva de genul asta si sunt foarte multumit de rezultate
    Deci? Ne lamuresti cu filtru asta, e home made? daca da atunci expica cum anume trebuie facut.
    Multumesc
    Attached Files

Leave a comment:

• ADITZA
    replied
    Multumesc mult pt sfaturi o sa merg la cateva magazine sa vad daca gasesc si va anunt

Leave a comment:

• crull
    replied
    Da asa, da detalii ce e chestia aia , adica imi dau seama ce e dar de unde ai luato? sau ai confectionat singur? Vad un cheder acolo

Leave a comment:

• RYCHY88
    replied
    Originally posted by blondu_75 View Post
    da dar unde ai gasit asa ceva? cat te-a costat? din ce oras l-ai cumparat? cum se numeste produsul? sa putem lua si noi, daca l-ai confectionat tu poate ne dai cateva indicatii sa procedam si noi la fel, cei care inca avem plasa de tzantari lipita pe gaura aia )

Leave a comment:

• blondu_75
    replied
    filtru

Attached Files

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google