Filtru polen
Collapse
X
-
mi-am luat un filtru pentru polen , dar nu are carcasa de plastic. Se poate monta fara carcasa? se gaseste carcasa separat?
-
@moshu_59: exista sectiune speciala pt anunturi->strict legate de masini. Va rog sa postati acolo, nu pe topicurile de probleme tehnice, etc...
Leave a comment:
-
Mi-am montat si eu filtru de polen pentru habitaclu. Modelul e asemanator cu cele din pozele de mai sus, e fabricat de ROMCARBON Buzau, special pentru Logan. Are si instructiuni, cu poze despre decuparea locasului si introducerea filtrului. L-am cumparat de la DEDEMAN, 22 RON. Astazi l-am scos ca sa ii pun odorizant, asa cum face Cristi Streulea, dar am constatat ca partea din spate ramane indoita in interior, ca la montaj, lasand un locas de 2 cm fata de margine. A rezolvat cineva problema asta?
Leave a comment:
-
si daca este de pe PH2 crezi ca nu are locasul respectiv?Originally posted by pipan View Postproblema este ca aeroterma este de pe un laureat PH2!nu am decat sa pun in fata la stergatoare filtru
ai putea sa pui si tu niste poze cu aeroterma, cu partea dreapta(acolo pe unde sufla aerul la picioarele pasagerului)Originally posted by pipan View Postbaga niste poze si o sa iti spunem!
sunt curios daca cine are aeroterma ca a mea......ca imi baga praf
Leave a comment:
-
nu are nimeni aeroterma ca a mea sa imi spuna si mie cum sa imi pun filtru de polen?
Leave a comment:
-
baga niste poze si o sa iti spunem!
sunt curios daca cine are aeroterma ca a mea......ca imi baga praf
Leave a comment:
-
Buna..Mi-am montat si eu astazi un filtru de polen in locul de la aeroterma si as dori sa stiu de la cei care si-au montat daca este vreo problema ca in partea de jos a ramas putin iesit cam pana in 5 milimetri din cauza unui plastic cel avea in partea de jos filtrul..(logan 1.4 kiss fm).
Leave a comment:
-
Daca are lacasul ala care se decupeaza e imposibil sa nu fie vre-un filtru polen. Trebuie aflat codul.
Leave a comment:
-
problema este ca aeroterma este de pe un laureat PH2!nu am decat sa pun in fata la stergatoare filtru
Leave a comment:
-
nu stiu de ce am dubii cu privire la existenta a doua modele de aeroterme pe logan. sau poate da, pe "Logan" PH2(modelul cu echiparea cea mai slaba din gama logan) nu au montat comanda de recirculare a aerului.
noul meu logan(Laureat PH2) a venit cu acest filtru montat in fabrica. si este acelasi model cu cel prezentat postul #678, model pe care l-au montat ulterior multi colegi forumisti posesori de PH1
Leave a comment:
-
eu am dat jos bordu pt montarea ac-ului,si am pus o aeroterma de ph 2 pt ca era noua,la asta m-am bucurat!am vb cu cineva de la dacia,si la aeroterma care o am eu,nu au montat nici ei filtru de polen!
Leave a comment:
-
in acei 110 lei era inclus demontarea bordului. nu cred ca ti-a demontat bordul. si eu tot la reprezentanta Dacia am montat filtrul, dar s-a micsorat din manopera, din motivul spus mai sus.Originally posted by vily pisica View PostEu am montat filtru la reprezentanta Dacia si m-a ajuns aproape 110 ron (in nov 2009),manopera plus filtru.Daca o faci tu i-ti trebuie atentie sa nu intepi vaporizatorul daca ai AC.Simplu si fara efort.
Leave a comment:
-
Eu am montat filtru la reprezentanta Dacia si m-a ajuns aproape 110 ron (in nov 2009),manopera plus filtru.Daca o faci tu i-ti trebuie atentie sa nu intepi vaporizatorul daca ai AC.Simplu si fara efort.
Leave a comment:

Leave a comment: