If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ce model este? eu am laureat din 26 martie 2010, dar inca nu am verificat
Laureat iesit de pe banda in 22.02.2010. in 24.02.2010 a ajuns in curtea dealerului. am intrat in posesia lui in 18.03.2010 dupa ce au fost avizate voucherele de catre administratia fondului pentru mediu. am avut curiozitatea sa verific cu mare atentie acest aspect, dupa ce un coleg forumist a mentionat ca la livrarea masinii ia fost adus la cunostiinta de prezenta acestui filtru.
eu l-am desfacut si am avut surpriza sa vad ca si-a facut treaba(in aproximativ o luna), a adunat ceva praf si bucati mici de petale si frunze.
o intrebare pentru cei care care au achizitionat recent un logan. are din fabrica filtru polen? Loganul meu este produs dupa data de 27 ianuarie anul acesta si are din fabrica acest filtru.
ce model este? eu am laureat din 26 martie 2010, dar inca nu am verificat
esti norocos ca ai filtru sau altii care au decupat locul acela din fabrica dar altii printre care sunt si eu nu am avut si asa ca ne-am chinuit sa-l montam.Dar a mertitat tot efortul si mentionez ca totusi dupa m0ontarea filtrului de polen tot mai am particule de praf pe bord.
o intrebare pentru cei care care au achizitionat recent un logan. are din fabrica filtru polen? Loganul meu este produs dupa data de 27 ianuarie anul acesta si are din fabrica acest filtru.
Filtrul este foarte util, il am de aproximativ 2 ani, si sunt multumit. Am scapat cel putin partial de frunze, ganganii, si alte alea care invadau spatiul mai ales vara si toamna. Ca o observatie personala, am avut si filtru de carbon, si normal de hartie, cel de hartie este mai bun pentru ca este mai maleabil, si se incadreaza mai bine in spatiul aerotermei, scapand mai putin fata de cel de carbon, care este mai tare si raman spatii intre el si peretele aerotermei. Recomand.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Leave a comment: