Logan vs. Kia Cee'd

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Pai, daca-ti permiti o rata de vreo 600 RON la Logan nu se cheama ca esti chiar sarac iar daca la Kia iti permiti sa ai rata un pic mai mare nu se cheama ca esti bogat.Ehei cati oameni viseaza la asa zisa masina a saracului.
    Sunt multi care isi permiteau o Kia dar oamenii si-au luat Logan pentru ca viata nu se rezuma numai la a detine o masina, mai sunt si alte lucruri pe care sa dea banii cu folos.
    Am vazut oameni cu Logan de la muncitori necalificati si pana la manageri si mari patroni, care-i problema pana la urma?

    Comment


    • Cromatic,bine punctat.
      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

      Comment


      • Exista oameni cu capul pe umeri - care-si cumpara masina pentru a se deplasa cu un mijloc de transport mult mai comod si pt a-si face treaba ... Si acei oameni care-si cumpara Kia Cee`d dar nu mai au bani de inmatriculare Casco si alte taxe ... Sau ca la mine in Pitesti care-si cumpara Passat 2008 TeDeI-u 140 da` cai (28500E) si rugineste in fata blocului - no more money
        1.6 MPi Icy White

        Comment


        • A fost o emisiune pe Realitatea cu un domn Dan si nu mai stiu cum. Cred ca era pe la Ford sef. Si a spus doua chestii referitoare la Logan si Kia.(a mai spus si altele dar nu este locul aici).
          Loganul a fost prima masina cu un pret corect. De aia se vinde bine in afara(mai ales MCV-ul).
          Kia a venit dupa Logan cu un pret corect si mai ales cu o garantie de 7 ani care nu este acoperita prin costurile de la revizii. Mai sunt si altii cu garantii de 7 ani dar i-si recupreaza banii la revizii.
          Si cred ca are dreptate. Pe segmentele lor de piata si pret cele doua marci sunt cele mai corecte. Cel puti in Romania.
          Si a mai spus o chestie reala: cine are un venit de 100.000 de euro/an in afara isi cumapara masina de maxim 20.000 de euro(aprox. 1/5 din total venituri). In Romania isi cumpara masina de 110.000 de euro.
          Si tot in afara cel ce are Lamborghini Galardo sau Jaguar nu se duce la birou sau unde are treaba, cu ea se duce doar sambata la intalniri simandicoase , in restul saptamanii foloseste o masina uzuala de pana in 25.000 de euro.
          Cel mai lent 1,6 8v

          Comment


          • Kia Cee`d. Cum termin cu ratele la logan schimb macazu'. Promit, pe cuvantul meu de pioner...
            KissFM 1.4 mpi

            Comment


            • Si tu crezi ca cee'd nu are probleme? Ia uita-te putin si pe forumul lor...

              Comment


              • Fiecare masina cu problemele ei ....Urmatoarea va fi BMW sau Mercedes . In aceasta ordine oricare este MASina in adevaratul sens al cuvantului dpdv al confortului . Restul sunt doar imitatii ieftine . Pana atunci o sa merg bine mersi cu Logan-ul din dotare care poate sa-si faca binisor treaba si nu cred k voi avea probleme cel putin cam 4 ani .
                1.6 MPi Icy White

                Comment


                • Gata cu offtopicul si flame-ul!!
                  @ cc: daca nu incetezi sa-ti versi frustrarile zbori!
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

                  Comment


                  • Originally posted by Cristi_LCD View Post
                    A fost o emisiune pe Realitatea cu un domn Dan si nu mai stiu cum. Cred ca era pe la Ford sef. Si a spus doua chestii referitoare la Logan si Kia.(a mai spus si altele dar nu este locul aici).
                    Loganul a fost prima masina cu un pret corect. ............................................
                    Pt mine (nu vreau sa-mi sara colegii in cap, e modul meu de a privi lucrurile), tot ce este peste 10000 Euro, nu mai inseamna Logan.
                    Incepand de la motorizari, tinuta de drum, imbinari (finisarile nu sunt deosebite) totul e superior la Ceed, desigur cu pretul aferent.

                    Cromatic: nu stiu cati oameni care isi permit (deci chiar isi permit) un Ceed sau altceva in banii astia opteza totusi pt Logan, chiar nu stiu. Sigur nu as opta pt Logan daca mi-as permite altceva (dar nu Ceed, nu-i una dintre optiuni pt mine).

                    PS: majoritatea masinilor pornind de la motorizari mici ofera calitate la interior si tot ce tine de masina, pretul creste odata cu gama de accesorii si motorizare, la Logan iti ofera prea putine din start, optiunile neschimband prea mult masina, de asta spun ca ce e peste 10000 nu mai e Logan, pt mine desigur.
                    Last edited by Octavian; 22 September 2008, 17:29.

                    Comment


                    • In toata lumea asta masina ieftina o cumpara oamenii de toate conditiile.De aici incolo se face diferenta.Am fost in vreo 10 tari civilizate dar oameni care sa fie si calici si fudui in acelasi timp n-am vazut nicaieri si slava domnului, oameni de toate conditiile sociale exista oriunde, indiferent cum s-o numi tara respectiva.

                      Comment


                      • Poti s-o mai zici o data!
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

                        Comment


                        • Oamenii de toate conditiile care cumpara Logan (daca te referi la Germania, Olanda, etc) pe langa Logan in cele mai multe cazuri mai au o masina.
                          In Germania, Loganu e cumparat in mare parte de oamenii cu venituri mici si de someri.

                          Comment


                          • Ca sa-ti iei o masina doar pentru a epata si iesi dintr-un oarecare anonimat, creat si de conditia sociala a unora...Este un semn de grandomanie. E o boala veche la romani.
                            Romanul gandeste mult in viitor...Ca sa punctam....Se gandeste ca masina o sa-l tina 20 ani...Si in acest timp trebuie sa stie ca are piese, service, si sa-l coste putin.
                            De aici aceasta afinitate pentru masinile mici, ieftine cu costuri de intretinere mici.

                            Comment


                            • Eu mi-as lua ProCee'd, varianta aia in doua usi, e o masina frumoasa si am avut ocazia sa o conduc (varianta pe benzina, 1.6, 126 cp). Merge super, mi s-a parut foarte stabila si mai ales ok la pret 11.950 eur. Cum bazaie de ceva vreme nevestelul ca vrea masina, in proportie mare ar fi un ProCee'd.
                              sigpic
                              Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

                              Comment


                              • Originally posted by mike26ro View Post
                                Ca sa-ti iei o masina doar pentru a epata si iesi dintr-un oarecare anonimat, creat si de conditia sociala a unora...Este un semn de grandomanie. E o boala veche la romani.
                                ........................
                                Te asigur ca daca posezi un Ceed nu epatezi si nici nu iesi din anonimat, poate pt unii care au un univers limitat.

                                PS: chiar, poate ai vazut ultima reclama la KiaCeed parca: nu salveaza vieti singura, nu schimba destine, nu esti vreun smecher alea alea.... super reclama.
                                Last edited by Octavian; 22 September 2008, 22:02.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google