Cred ca e vorba de Dacia d-aia...stiti voi...ca se zicea ca nici o Dacie nu merge la fel fata de alta si nici piesele de la una la alta nu se potriveau. Masini unicat
. Sa nu ai interne de 1.6
.
)))
))
) , atunci credeti ca merge calumea ...
adica unu cu logan 1.4 care sa fie dispus de o liniutza si sa fie si din zona :P
?? Si iti da 100CP in plus, ca altfel nu imi explic. Doar nu ti-a facut tie in 90 sau din cat este Dacia aia masina la comanda ca sa bati una din 2010. ?? Sa zicem ca are 60, dar in 15-20 ani 35%din ei sau dus la ceruri
, am vazut Ford Focus 1.8TDCI 100CP din 08, iar in 2010 avea 90CP si era (FORD), dapoi Dacia.
.
) , atunci credeti ca merge calumea ...
adica unu cu logan 1.4 care sa fie dispus de o liniutza si sa fie si din zona :P
)) ...etc
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment