Cj-90-mtv

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tudor_cj
    replied
    @1q Mitru: Se rezolva, vb. maine cand ne intalnim ok..?

Leave a comment:

• 1q Mitru
    replied
    prote..

Tudore vreau si eu protectie de aia la aripa.

Leave a comment:

• Tudor_cj
    replied
    Bibi de iesit o sa iese sigur bine daca vrei vb cu udy si ptr. tine sa iti vopseasca plafonu negru :p

Leave a comment:

• Bibi
    replied
    Un lucru bun in fiecare lucru rau, o sa am exemplu, iti dai seama ca si eu il fac daca iese bine . Sorry pt bucata aia de tigla care nu a gasit alt loc unde sa cada..

Leave a comment:

• FloNZN
    replied
    hai tudorica...material tata....baga mare...:>

Leave a comment:

• Tudor_cj
    replied
    @liculicu: bandourile le las negre deocamdata, vopsesc doar oglinzile in culoarea masini, iar plafonu il fac negru lucios....
    @vladberca: ms ms

PS: Maine sper sa termin masina si barile de vopsit, azi am lucrat toata ziua p masina, tras kit, sprit-kit, matuit etc....

Leave a comment:

• vladberca
    replied
    spor la modificari

Leave a comment:

• liculicu
    replied
    vopseste si bandourile daca tot te apuci de vopsit iar plafonul daca il vopseesti fa-l negru lucios sa dea impresia ca e de sticla

Leave a comment:

• Tudor_cj
    replied
    Barile saptamana asta le schimb cu altele, p fata bara de MCV si p spate o bara de berlina cu un difuzor DACIA, p joi sau p vineri le pun sus p masina..... app si barile le vopsesc integral si ii posibil sa vopsesc si oglinzile albastru marin

Leave a comment:

• FastFurious
    replied
    Daca ai barile cu negru , oglinzile si bandourile toate fiind din material din acela zgrunturos eu zi ca merge negru mat.
    Bafta!

Leave a comment:

• Tudor_cj
    replied
    Care ma ajuta si p mine cu un photo shop, saptamana asta tre sa imi vopsesc plafonu, o cazut o tigla p plafon la masina si la sifonat putin, o sarit vopseaua si o indoitura destul de adanca si vreau sa il kituiesc si sal vopsesc saptamana asta si ma bate gandu sal vopsesc negru lucios ma ajuta careva?
    Attached Files

Leave a comment:

• Cristi_Xp
    replied
    daca mai doreste cineva ceas de boost

Leave a comment:

• Bibi
    replied
    Nu-i problema, oricand si cu orice ne sta in putere! CU PLACERE!

Leave a comment:

• Tudor_cj
    replied
    da da da, mare domn bibi asta ... lasa bibi ca poate anu asta merem la bucale sa-i facem masinutzei un resoft k-lumea la dimsport :p app era sa uit merci ... raman dator

Leave a comment:

• Bibi
    replied
    Era sa uit, printre ce-am lucrat zilele astea s-a strecurat si montajul unui ceas de Boost HP RAID pe masinuta lui Tudor si s-a reglat presiunea in circuit la de la 0,8bari cu resoft la 1,1bari.
    Attached Files

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google