Cj-90-mtv

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bibi
    replied
    Pfffoiiii sefule da ce-ai mai lucrat.. Esti tare Tudorik, ti-ai facut practica pe masinuta ta pot sta "linistit" daca mai gasesc vreo bucata prin motor, are cine ma rezolva . Felicitari pt faptul ca ti-ai reparat "la garaj" conserva!

Leave a comment:

• Tudor_cj
    replied
    hahaah mah chel masina acuma merge foarte bine.... mah ce sa zic, motor nu pun p conserva asta

Leave a comment:

• FloNZN
    replied
    tudore draga....masina ii in perfuzii acuma?saraca ma...are ceva sanse de supravietuire?sau cumparam motoru de 2,0 si il punem....ce zici....:P?

Leave a comment:

• Tudor_cj
    replied
    ieri am terminat masina si tot azi mi-am montat si o alarma auto .... merge foarte bine

app... pentru cei interesati am manete de Logan cu CB (laureate, ambition si prestige) noi noutze originale renault la pretu de 50 ron am pe stock 20 buc... luni mai aduc manete... scz prafu de p maneta dar au stat ceva vreme in magazie... numai bine
    Attached Files
    Last edited by Tudor_cj; 19 June 2009, 22:33.

Leave a comment:

• Tudor_cj
    replied
    Bun... azi am adus chiuloasa de la strungar.... azi curat un pic supapele, pistoanele si instalatia de motorina, maine o montez la loc.... 3 poze cu niste bucati din injectorul blocat in chiuloasa.... o lucrat strungaru p chiuloasa 4 ore pana ce o reusit sa scoata o bucata de injector....

@mumus: sper maine sau poimaine sa fac si un filmulet cu motoru facut
    Attached Files

Leave a comment:

• mumus
    replied
    cand termini pune un filmulet cu sunetul nou al masinii...

Leave a comment:

• moshutzzu
    replied
    tulai mah ce-ai facut cu saraca masina ) fao repede la loc ca nu arata bine asa )

Leave a comment:

• Tudor_cj
    replied
    Azi am dat chiuloasa jos si am si dus-o la strungar, maine cand ies de la service sper sa ma si duc dupa chiuloasa, si tot maine o si pun p masina ... azi am fost de am cumparat o garnitura de chiuloasa... pret 225 ron...
    Attached Files

Leave a comment:

• mishu_wrc
    replied
    Curge pe capacu de la motor si se prelinge pe langa busonu de la ulei si de aicea pe injector...m-am uitat si eu si numa primu injector s-a blocat din cauza ruginei, restu ies foarte usor

Leave a comment:

• mumus
    replied
    deci... se poate sa curga de la stropitoare pe injectoare direct???

Leave a comment:

• liculicu
    replied
    spor la treaba tudorica, imi pare rau de ce ai patit
    si eu m-am ferit de aditivi, nu stiam ca pot provoca asa ceva insa m-am ferit

Leave a comment:

• Tudor_cj
    replied
    ms ms... capu nu ma doare, is doar necajit , sper ca pana pe joi-vineri sa termin masina...

PS: Lucrez la ea numai seara, de-aia va dura un pic mai mult...

Leave a comment:

• Cezar
    replied
    Imi pare rau sa aud de necazul tau...Sper sa o aduci la starea initiala, fara mari batai de cap.
    Spor la treaba.
    PS: daca te doare capul f tare, si nu ai probleme cu rinichii, ia un cofedol. Insa nu abuza de ele.

Leave a comment:

• Tudor_cj
    replied
    Originally posted by RAD View Post
    E de la furtunele alea transparente ? sau curgea inainte prin cele de cauciuc ?
    Sunt tot furtunasele originale, curge p langa stropitor...

Originally posted by radu2008 View Post
    Naspa rau ce ti sa intamplat si mai ales costisitoare reparatie cat te costa?
    Am cumparat 3 injectoare oficial pretu la un injector ii 13 mil buc eu le-am rezolvat ceva mai ieftine, iar reparatia o fac eu Mai tre sa cumpar o garnitura de chiuloasa (pret la DACIA 200ron) si luni ma apuc sa dau jos chiuloasa si o duc la strungar sa imi scoata bucata aia de injector....

@adimrv: ms la fel
    Last edited by Tudor_cj; 13 June 2009, 20:20.

Leave a comment:

• adimrv
    replied
    imi place idea cu butonul deschidere portbagaj,toate cele bune .

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google