Cj-90-mtv

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• radu2008
    replied
    Frumoase modificari aduse la masina bravo pe cotiera cat ai dat nu te incurca cand vrei sa pui centura sau sa o scoti?

Leave a comment:

• Tudor_cj
    replied
    domnu seby am cumparat alt buton din dezmenbrari, ala de la tine era stricat si am cumparat unul asemanator ..... hai saptamana asta la garaj si le rezolvam

PS: Si tu sa ai noroc de masina... si grija mare la curbe )

Leave a comment:

• sebi4fc
    replied
    Ma ce mintesti asa ma )))
    Butonu il ai de la mine cu toata deschiderea pt portbagaj )).

Sa te mai uiti de piulita aia a mea ca am fost azi pacolo da era masian ta parchata si nu m-am bagat pe sub ea , oricum lasa ca vin saptamana asta sa schimbam filtrele si ne uitam .

TZUC noroc de masina si fara evenimente:p

P.S.- daca veneai la mine sa iti fac bordu iesea mai pishda

Leave a comment:

• Tudor_cj
    replied
    Originally posted by Bibi View Post
    Todor draga, eu zic sa te linistesti putin cu tuningu asta, ca daca o ti tot asa intr-un an nu mai ai ce-i face.. ) Misto imbunatatiri, ai inceput cu dreptul si esti tot pe dreptul inca, tine-o tot asa!
    ms bibi las ca ma linistesc eu cu tuningu asta )

Originally posted by soboBN View Post
    Super modificarile.Zi-mi si mie te rog de unde ai facut rost de butonul ala pt deschidere portbagaj.
    Butonu l-am cumparat din dezmenbrari si ii de ford
    Last edited by Tudor_cj; 20 April 2009, 17:45.

Leave a comment:

• soboBN
    replied
    Super modificarile.Zi-mi si mie te rog de unde ai facut rost de butonul ala pt deschidere portbagaj.

Leave a comment:

• Bibi
    replied
    Todor draga, eu zic sa te linistesti putin cu tuningu asta, ca daca o ti tot asa intr-un an nu mai ai ce-i face.. ) Misto imbunatatiri, ai inceput cu dreptul si esti tot pe dreptul inca, tine-o tot asa!

Leave a comment:

• Tudor_cj
    replied
    Noi imbunatatiri masinutei mele

- Antifonat fonic usii fata+spate, aripi spate si capota portbagaj;
    - Mocheta capota portbagaj;
    - Cheder capota motor;
    - Deschidere portbagaj la buton;
    - Evacuare sport CARUB;
    - Cotiera logan;
    - Tavita portbagaj primita cadou de la domnu Uzomby

Urmeaza catalizator sport si tot traseu schimbat cu teava de 6".

poze...
    Attached Files

Leave a comment:

• Tudor_cj
    replied
    @andrei: ms la fel, ca despre faza cu blocarea usilor am sa fac si aia din UCH

@unzomby: ms mah chel bafta si tie cu tractorasul
    Last edited by Tudor_cj; 12 April 2009, 21:14.

Leave a comment:

• unzomby
    replied
    Tudorik mult spor , bine ai venit in clubul tractoristilr(diesel) logan , cat despre modificari vrem sa vedem si cel de-al doilea MTV al familiei cu un nou look

Leave a comment:

• andrei
    replied
    Sa o stapanesti sanatos!
    Daca tot ai facut incuierea usilor din UCH ar fi bine sa faci si descuierea lor in caz de accident, cu semnal din UCE Airbag.
    Si husa de pe volan, ai grija sa nu alunece mana pe ea cand esti ud

Unii zic, ca fiind montata in Germania..aia-s mai seriosi
    Masina e fabricata si asamblata 100% in Romania.

Leave a comment:

• Tudor_cj
    replied
    @radu2008: nu am avut probleme cu ea... distributia am schimbato eu (pret undeva la 150-200 ron originala) si atunci am vazut ca-i de 80.000km si rola ii Made in Germany nu cum is la astea romanesti Made in China...
    Last edited by Tudor_cj; 12 April 2009, 15:41.

Leave a comment:

• radu2008
    replied
    Frumoasa masina ai facut ceva km in acest timp ai avut probleme cu masina,distributia ai schimbat-o si cat te-a costat?

Leave a comment:

• Tudor_cj
    replied
    Originally posted by iooon_cug View Post
    de ce ai luat-o din germania cand tu esti roman???deci traiesti in patria loganului???

in rest masina e ok..imi place ce i-ai facut pana acum...nu ai impopotonat-o cum e moda pe aici ;)) ...imi place chestia aia pe volan era super daca nu avea cromul ala.. de ce nu ai ac? daca e laureat? spor in continuare
    Traiesc in romania:p... masina a fost cumparat de un roman si adusa in tara de noua... Masina a fost la oferta fara AC si a fost undeva la 7250 de euro (pret cu TVA) de noua:p

Originally posted by Bibi View Post
    Bine ai venit Tudorica! Spor la treaba cu noul MTV!
    ms la fel bibi :p

Sunt curios daca o sa ai probleme cu greierasii.Unii zic, ca fiind montata in Germania..aia-s mai seriosi Ai avut ceva probleme cu ea? Oricum ai in plan modificari de bun gust.As pune pe primul loc remaparea decat folia Bafta!
    Probleme cu greierasi ca orice logan, dar am atifonat masina fonic usii, aripi spate cu AluBAND... in schimb nu am avut nici o problema. In Romania loganurile din oct. 2006 erau fara interooler, iar la nemti erau din 2005 cu interccoler si au curea de distributie de 80.000km

Originally posted by blackufo View Post
    ca si pret a fost mai scumpa sau mai ieftina? in ansamblu arata ingrijita si tot ce ai pus pe ea denota ,bungust ,sa ai grija de ea ,bafta .........
    Masina a fost mai ieftina in germania. pret cu TVA 7600 euro si fara TVA a ajuns la 6800 de euro...

Ms pentru aprecieri si bafta tuturor cu masinutele
    Last edited by Tudor_cj; 12 April 2009, 11:18. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• blackufo
    replied
    ca si pret a fost mai scumpa sau mai ieftina? in ansamblu arata ingrijita si tot ce ai pus pe ea denota ,bungust ,sa ai grija de ea ,bafta .........

Leave a comment:

• Laurr_07
    replied
    @ saboBN nu cred ca s-au apucat nemtii sa asambleze loganuri. tot la noi este fabricata, dar pentru export nu? oricum masina arata bine

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google