Cj-90-mtv
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Frumoase modificari aduse la masina bravo pe cotiera cat ai dat nu te incurca cand vrei sa pui centura sau sa o scoti?
-
domnu seby am cumparat alt buton din dezmenbrari, ala de la tine era stricat si am cumparat unul asemanator
..... hai saptamana asta la garaj si le rezolvam
PS: Si tu sa ai noroc de masina... si grija mare la curbe
)
Leave a comment:
-
Ma ce mintesti asa ma
)))
Butonu il ai de la mine cu toata deschiderea pt portbagaj
)).
Sa te mai uiti de piulita aia a mea ca am fost azi pacolo da era masian ta parchata si nu m-am bagat pe sub ea
, oricum lasa ca vin saptamana asta sa schimbam filtrele si ne uitam .
TZUC
noroc de masina si fara evenimente:p
P.S.- daca veneai la mine sa iti fac bordu iesea mai pishda
Leave a comment:
-
ms bibiOriginally posted by Bibi View PostTodor draga, eu zic sa te linistesti putin cu tuningu asta, ca daca o ti tot asa intr-un an nu mai ai ce-i face..
) Misto imbunatatiri, ai inceput cu dreptul si esti tot pe dreptul inca, tine-o tot asa!
las ca ma linistesc eu cu tuningu asta
)
Butonu l-am cumparat din dezmenbrari si ii de fordOriginally posted by soboBN View PostSuper modificarile.Zi-mi si mie te rog de unde ai facut rost de butonul ala pt deschidere portbagaj.
Last edited by Tudor_cj; 20 April 2009, 17:45.
Leave a comment:
-
Super modificarile.Zi-mi si mie te rog de unde ai facut rost de butonul ala pt deschidere portbagaj.
Leave a comment:
-
Todor draga, eu zic sa te linistesti putin cu tuningu asta, ca daca o ti tot asa intr-un an nu mai ai ce-i face..
) Misto imbunatatiri, ai inceput cu dreptul si esti tot pe dreptul inca, tine-o tot asa!
Leave a comment:
-
Noi imbunatatiri masinutei mele
- Antifonat fonic usii fata+spate, aripi spate si capota portbagaj;
- Mocheta capota portbagaj;
- Cheder capota motor;
- Deschidere portbagaj la buton;
- Evacuare sport CARUB;
- Cotiera logan;
- Tavita portbagaj primita cadou de la domnu Uzomby
Urmeaza catalizator sport si tot traseu schimbat cu teava de 6".
poze...Attached Files- 32.jpg (263.4 KB, 104 views)
- DSC00127.jpg (154.0 KB, 176 views)
- DSC00128.jpg (122.6 KB, 160 views)
- DSC00138.jpg (179.1 KB, 115 views)
- DSC00139.jpg (216.1 KB, 90 views)
- DSC00140.jpg (139.4 KB, 109 views)
- DSC00141.jpg (115.3 KB, 138 views)
- DSC00142.jpg (132.4 KB, 154 views)
- DSC00143.jpg (161.5 KB, 127 views)
- DSC00144.jpg (162.3 KB, 126 views)
- DSC00145.jpg (165.0 KB, 134 views)
- DSC00146.jpg (183.1 KB, 134 views)
- DSC00147.jpg (131.9 KB, 134 views)
- DSC00148.jpg (186.2 KB, 161 views)
- DSC00149.jpg (105.5 KB, 149 views)
Leave a comment:
-
Tudorik mult spor , bine ai venit in clubul tractoristilr(diesel) logan , cat despre modificari vrem sa vedem si cel de-al doilea MTV al familiei cu un nou look
Leave a comment:
-
Sa o stapanesti sanatos!
Daca tot ai facut incuierea usilor din UCH ar fi bine sa faci si descuierea lor in caz de accident, cu semnal din UCE Airbag.
Si husa de pe volan, ai grija sa nu alunece mana pe ea cand esti ud
Masina e fabricata si asamblata 100% in Romania.Originally posted by soboBN View PostUnii zic, ca fiind montata in Germania..aia-s mai seriosi
Leave a comment:
-
Frumoasa masina ai facut ceva km in acest timp ai avut probleme cu masina,distributia ai schimbat-o si cat te-a costat?
Leave a comment:
-
Traiesc in romania:p... masina a fost cumparat de un roman si adusa in tara de noua... Masina a fost la oferta fara AC si a fost undeva la 7250 de euro (pret cu TVA) de noua:pOriginally posted by iooon_cug View Postde ce ai luat-o din germania cand tu esti roman???deci traiesti in patria loganului???
in rest masina e ok..imi place ce i-ai facut pana acum...nu ai impopotonat-o cum e moda pe aici ;)) ...imi place chestia aia pe volan era super daca nu avea cromul ala..
de ce nu ai ac? daca e laureat? spor in continuare
ms la fel bibi :pOriginally posted by Bibi View PostBine ai venit Tudorica! Spor la treaba cu noul MTV!
Probleme cu greierasi ca orice logan, dar am atifonat masina fonic usii, aripi spate cu AluBANDOriginally posted by soboBN View PostSunt curios daca o sa ai probleme cu greierasii.Unii zic, ca fiind montata in Germania..aia-s mai seriosi
Ai avut ceva probleme cu ea? Oricum ai in plan modificari de bun gust.As pune pe primul loc remaparea decat folia
Bafta!
... in schimb nu am avut nici o problema. In Romania loganurile din oct. 2006 erau fara interooler, iar la nemti erau din 2005 cu interccoler si au curea de distributie de 80.000km
Masina a fost mai ieftina in germania. pret cu TVA 7600 euro si fara TVA a ajuns la 6800 de euro...Originally posted by blackufo View Postca si pret a fost mai scumpa sau mai ieftina? in ansamblu arata ingrijita si tot ce ai pus pe ea denota ,bungust ,sa ai grija de ea ,bafta .........
Ms pentru aprecieri si bafta tuturor cu masinutele
Leave a comment:
-
ca si pret a fost mai scumpa sau mai ieftina? in ansamblu arata ingrijita si tot ce ai pus pe ea denota ,bungust ,sa ai grija de ea ,bafta .........
Leave a comment:
-
@ saboBN nu cred ca s-au apucat nemtii sa asambleze loganuri. tot la noi este fabricata, dar pentru export nu? oricum masina arata bine
Leave a comment:

Leave a comment: