Noh ce sa zic am vopsit aerotoarele, manerele si consola arginti, mi-am pus un Mp3 Panasonic http://www.euro-best.ro/produse/226-...q-rx400n-.html
Deocamdata nui mai fac nimic... Am sa plec din tara si cand ma intorc ii fac cadou un set de jante p 17"....
App: Husele si autocolantu de stalpii de prestige is p drum :p
Cj-90-mtv
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Atatea lucruri de facut pe lista ta si nu mai zici nimic de ele?! Ce mai face masinuta? Ce urmeaza sa-i faci si cand?! hai nu fii secretos!
Leave a comment:
-
Deci am sa fac si ce mi-ai zis tu, dar vreau sa montez un CD-Player si apoi primu lucru folia si un soft la DimSportOriginally posted by Bibi View PostDe restul imbunatatirilor ce se mai aude domnu? Ti-as recomanda cu multa caldura
un soft la dimsport. Scade consumul creste puterea, nu mai recunosti masina de ce diferenta va fii fata de cum e acum. Jantele si folia, xenoanele mai pot astepta mult si bine! Fa un soft ;)!
... apoi xenoane si un ceas de boost 
PS: Bara ce o am pe masina ii crepata putin si vreau sa o schimb cu una de MCV
ms ms, bafta si tieOriginally posted by B-08-ZIA View Postmarfa rau loganu....exact cum zic ceilalti colegi..jante si folie acum..apoi un clean look.bafta la cluj. servus
Last edited by Tudor_cj; 21 May 2009, 19:39.
Leave a comment:
-
Tudorik, tu stii ce vrei de la masina ta, dar fii atent la mine ;) mai bine sa mearga si sa fie simpla decat cu toate celea pe ea si 15sec 0-100 sa nu vb de performante peste 100kmh (voi mai iesiti la drum intins). Sunt multi care au facut resoft bun si cu 90cp scot 11 sec 0-100kmh. Ai si intercooler, nu ti-e stres mai trebuie sa-i faci pe bara originala o priza de aer mai mare, cum are liculicu sau cum avea unzomby si e tot ce trebuie. Saaalluuutt :-*
Leave a comment:
-
marfa rau loganu....exact cum zic ceilalti colegi..jante si folie acum..apoi un clean look.bafta la cluj. servus
Leave a comment:
-
De restul imbunatatirilor ce se mai aude domnu? Ti-as recomanda cu multa caldura
un soft la dimsport. Scade consumul creste puterea, nu mai recunosti masina de ce diferenta va fii fata de cum e acum. Jantele si folia, xenoanele mai pot astepta mult si bine! Fa un soft ;)!
Leave a comment:
-
mosule i-am modificat si suportu de plastic la cotiera si nu da in cuplele de la centuri si nici in reglajele ptr. scaune
Leave a comment:
-
vezi numa sa nu dea reglaju de la scaune in suport si priza de la centura
Leave a comment:
-
@Kenu: ms la fel:p
@moshutzzu: Inca nu i-am pus intaritura de metal, dar o sa-i pun, am gasit in dezmembrari ceva intaritura de cotiera de opel si se potriveste si la cotiera de logan :p
Leave a comment:
-
ai cotire ca a mea..
) i-ai pus ceva intaritura de metal..ca a mea dupa juma de an s-o rupt in 2 suportu de prindere
)
Leave a comment:
-
Masina arata bine si pe live.. era mai bine daca avea si AC acuma.. vara dar asta este
deschizi geamul mai tare, in rest masina arata bine, ingrijita, se vede si la interior ca o apartinut unei gajici
Asteptam folia aia.. si jentile;) alea schimba radical asteptul, restul mai trec si neobservate. In alta ordine de idei si-o meritat toti banii, nici un ban mai putin.. ce nu imi place... lipsesc stickerele... si suporti de numere da.. te iertam
)
Leave a comment:
-
Cotiera a fost 60 ron... Am modificat suportu la cotiera ca sa nu ma incurce la cuplele de la centuriOriginally posted by radu2008 View PostFrumoase modificari aduse la masina bravo pe cotiera cat ai dat nu te incurca cand vrei sa pui centura sau sa o scoti?
Mah chel stii tu ce am in loganu visiniuOriginally posted by MS 41 NZN View Postfaina trotineta tudoica
)imi place.....dar....ma...da-o-n fasole
)ce-s cu tweterele alea
)?ai muzica sau zgomot?
vreau sa mut amplifu+statia in loganu asta si imi trebuiesc si inalte (zgomot)
Leave a comment:
-
faina trotineta tudoica
)imi place.....dar....ma...da-o-n fasole
)ce-s cu tweterele alea
)?ai muzica sau zgomot?
Leave a comment:

Leave a comment: