Cj-90-mtv
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bibi de iesit o sa iese sigur bine
daca vrei vb cu udy si ptr. tine sa iti vopseasca plafonu negru :p
Leave a comment:
-
Un lucru bun in fiecare lucru rau, o sa am exemplu, iti dai seama ca si eu il fac daca iese bine
. Sorry pt bucata aia de tigla care nu a gasit alt loc unde sa cada..
Leave a comment:
-
@liculicu: bandourile le las negre deocamdata, vopsesc doar oglinzile in culoarea masini, iar plafonu il fac negru lucios....
@vladberca: ms ms
PS: Maine sper sa termin masina si barile de vopsit, azi am lucrat toata ziua p masina, tras kit, sprit-kit, matuit etc....
Leave a comment:
-
vopseste si bandourile daca tot te apuci de vopsit iar plafonul daca il vopseesti fa-l negru lucios sa dea impresia ca e de sticla
Leave a comment:
-
Barile saptamana asta le schimb cu altele, p fata bara de MCV si p spate o bara de berlina cu un difuzor DACIA, p joi sau p vineri le pun sus p masina..... app si barile le vopsesc integral si ii posibil sa vopsesc si oglinzile albastru marin
Leave a comment:
-
Daca ai barile cu negru , oglinzile si bandourile toate fiind din material din acela zgrunturos eu zi ca merge negru mat.
Bafta!
Leave a comment:
-
Care ma ajuta si p mine cu un photo shop, saptamana asta tre sa imi vopsesc plafonu, o cazut o tigla p plafon la masina si la sifonat putin, o sarit vopseaua si o indoitura destul de adanca si vreau sa il kituiesc si sal vopsesc saptamana asta si ma bate gandu sal vopsesc negru lucios
ma ajuta careva?
Leave a comment:
-
da da da, mare domn bibi asta
... lasa bibi ca poate anu asta merem la bucale sa-i facem masinutzei un resoft k-lumea la dimsport :p app era sa uit merci
... raman dator
Leave a comment:
-
Era sa uit, printre ce-am lucrat zilele astea s-a strecurat si montajul unui ceas de Boost HP RAID pe masinuta lui Tudor si s-a reglat presiunea in circuit la de la 0,8bari cu resoft la 1,1bari.
Leave a comment:

Leave a comment: