golanul motanel

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• emilian_LLX
    replied
    Originally posted by danycata View Post
    ce imi recomanzi pt familie intre logan 1,4MPI si 1,5 DCI (80CP) ambele masini sunt secon-hend din 2007 cu 45000 km aceleasi dotari..............mersi
    off: cam ambele sunt la fel numai ca dieselu are mai mult cuplu trage un pic mai bine la deal si la remapare scoti mai multi caluti decat pe benzina .

Leave a comment:

• danycata
    replied
    ce zici??????????

ce imi recomanzi pt familie intre logan 1,4MPI si 1,5 DCI (80CP) ambele masini sunt secon-hend din 2007 cu 45000 km aceleasi dotari..............mersi

Leave a comment:

• Eu4yas
    replied
    Vorbim ..... cu mare placere .... spor la kilometri

Leave a comment:

• mdi_pro
    replied
    cine ma ajuta cu bordul, cu mici diferente .... in bucuresti?
    Attached Files

Leave a comment:

• mdi_pro
    replied
    Cine ma poate ajuta cu deschirea automata portbagaj alarma Maat vreau si din telecomanda si din buton-asta ma gandesc pe unde sa il pun , poate ma mai ajutati si voi cu cateva idei
    Va rog sa specificati si ceva preturi
    Multumesc

Leave a comment:

• mdi_pro
    replied
    Am reusit sa dau bara jos ,sa vad o reparatie facuta la norma si apoi sa constat ca bara e deformata deoarece a fost bagata la o temperatura mai ridicata la cuptor, ceva ceva am reusit totusi sa fac.
    Attached Files
    Last edited by mdi_pro; 9 May 2009, 21:18.

Leave a comment:

• SE-SAYD
    replied
    Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos si sa te duca fff multi km fara incidente neplacute.Numai bine

Leave a comment:

• mdi_pro
    replied
    Dacoserv Militari, eu am alt filtru nu e bun cel de clio, il gaseti aici are 3 stuturi e mai subtire si mai inalt, in plus are si senzorul la capat, daca il gasesti fara senzor poti sa il iei si asa, nu e bai, il pui pe cel vechi ca merge.

Originally posted by Kobra88 View Post
    problema asta am patit-o si eu cand la fel ca si la tine midi_pro, a intrat o duba in spate...din pacate nu eram eu la volan ca altfel cred ca m-as fi infipt in gatu' omului si nu i-as fi data drumu panu nu ar fi fost mov ).... dar problema la mine este ca nu eram in tara cand s-au intamplat toate astea...iar cand m-am intors masina era deja "reperata" in service ...mai bine spus teava de esapament nu a fost inlocuita cu alta(nu as avea vre-o problema cu asta) doar ca nu au potrivit-o perfect pe gaura de la bara ...si acum incepe sa imi topeasca din ea de la gazele pe care le elimina teava...asa ca vroiam sa va intreb ce as putea face?...sau daca cunoasteti vre-un tinichigiu prin bucuresti sa ma sfatuiti si pe mine putin P.S.:sa stapanesti sanatos loganelul...avem masini "identice" )
    arata-mi ceva poze, poate te ajut, eu am sa revin cu ceva poze de azi de la masina mea cu bara data jos vreau sa vad ce au lucrat scarbele si sa remediez ceva ce ma deranjeaza
    Last edited by mdi_pro; 9 May 2009, 14:26. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• ropo
    replied
    Originally posted by mdi_pro View Post
    Pacat - trebuie sa incerci si un diesel

Revizia Prestige 1.5 dci 85 CP (EURO 4) 20000 km
    1. filtru ulei MANN W75/3 20 ron .
    2. filtru motorina RENAULT (EURO4) 7701478547 130 ron .
    3. filtru aer RENAULT 8200431081 (cu burete-conditii grele) 50 ron .
    4. filtru polen MANN CU1829 35 ron .
    5. placute frana TEXTAR 140 ron .
    6. ulei Castrol Magnatec Diesel 5w40 160 ron .
    7. Manopera (placute + REV.20000 KM) 110 ron .
    ================================================== ==== .
    TOTAL : 645 ron .
    Pretul dealerului era de 700 Ron + 250 placute frana

unde ai facut revizia? acelasi filtru de motorina se potriveste si la symbol dci tot de 85? multumesc

Leave a comment:

• Kobra88
    replied
    problema asta am patit-o si eu cand la fel ca si la tine midi_pro, a intrat o duba in spate...din pacate nu eram eu la volan ca altfel cred ca m-as fi infipt in gatu' omului si nu i-as fi data drumu panu nu ar fi fost mov ).... dar problema la mine este ca nu eram in tara cand s-au intamplat toate astea...iar cand m-am intors masina era deja "reperata" in service ...mai bine spus teava de esapament nu a fost inlocuita cu alta(nu as avea vre-o problema cu asta) doar ca nu au potrivit-o perfect pe gaura de la bara ...si acum incepe sa imi topeasca din ea de la gazele pe care le elimina teava...asa ca vroiam sa va intreb ce as putea face?...sau daca cunoasteti vre-un tinichigiu prin bucuresti sa ma sfatuiti si pe mine putin P.S.:sa stapanesti sanatos loganelul...avem masini "identice" )

Leave a comment:

• grecu george
    replied
    Originally posted by mdi_pro View Post
    Duminica ma plimbam cu sotia pasnic si cumintel prin capitala, nici cand era noua nu am mers asa incet, ghinionul face ca unul venit din spate cu un ford focus sa faca un experiment, la o trecere de pietoni, cu semaforul pe rosu ,a vrut sa vada daca incape in portbagajul loganului...
    Rezultate:
    bara spate, panoul spate, podeaua portbagajului si bineinteles birocratia de rigoare politie asigurari
    din pacate sant multi idioti la volan care nu ar trebuii lasati sa circule ,bine ca sa rezolvat bafta in continuare si multi km fara ghinioane

Leave a comment:

• odorog
    replied
    bine ca ai scapat tu si sotia ta in regula.fierul se indreapta da-l ****!oricum ai o super masina!mi se pare extrem de reusit motorul asta de pe logan!am avut ocazia sa merg 2saptamani cu unu la fel doar ca era resoftat si crede-ma pe cuvant!e o mica bomba pe roti!bv!felicitari si sa ai parte de ea si de putine chiar deloc accidente!

Leave a comment:

• mdi_pro
    replied
    Multumesc frumos, nu e de dorit la nimeni.

N-am facut poze, dupa 2 zile din cauza frigului la exterior nu se mai vedea decat foarte putin bara deformata, zgariata zdravan in zona impactului, si fisurata aproape de la un cap la altul sub numar in zona nervurii de prindere in suruburi.
    Am stat pe dreapta doar 2 zile cat a durat reparatia si asta pe asigurarea nemernicului, noroc ca o avea la firma buna (nu vreau sa fac reclama) si am rezolvat repede.
    Singura chestiune care nu imi place - s-a deformat foarte usor bara cand a fost pusa la cuptor in zona esapamentului .. in rest toate bune.

Atasez poze cu ce s-a inlocuit .
    Attached Files
    Last edited by mdi_pro; 24 January 2009, 21:42.

Leave a comment:

• iamagi
    replied
    e bine ca nu ai patit tu nimic. ai vre-o poza cu masina 'distrusa'? ai dus-o in service sa vezi cat te ajunge reparatia?
    e normal ca aceluia cu fordul sa i se ia carnetul, si sa ti-o repari pe RCA-ul lui.

Dupa reparatie sa o stapanesti din nou sanatos si sa nu mia ai incidente!

Leave a comment:

• mdi_pro
    replied
    Duminica ma plimbam cu sotia pasnic si cumintel prin capitala, nici cand era noua nu am mers asa incet, ghinionul face ca unul venit din spate cu un ford focus sa faca un experiment, la o trecere de pietoni, cu semaforul pe rosu ,a vrut sa vada daca incape in portbagajul loganului...
    Rezultate:
    bara spate, panoul spate, podeaua portbagajului si bineinteles birocratia de rigoare politie asigurari
    Last edited by mdi_pro; 15 January 2009, 18:45.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google