golanul motanel
Collapse
X
-
Am ramas cu cei stock, mi-am luat casa.. Un efort financiar imens.. Masina am lasat-o pe locul 2 din punct de vedere al investiilor, am ceva in cap dar astept sa vina ploaia cu un sac de bani (peste vre-un an poate).
Leave a comment:
-
Foarte frumos "nervosul " in realitate ! Sper sa mai vii la intalnirile noastre
Leave a comment:
-
Iata si cateva poze.
Leave a comment:
-
Acum vad ca mai e un motanel
frumusica masina, ceva poze recente ar fi o idee :P
Leave a comment:
-
Revin,un bec care facea figuri, se misca in soclu,o nimica toata, imi dadea si o eroare in calculator, o interpreta ca pe un "scurt", s-a rezolvat in service, s-a sters eroarea e ca noua, acum trage normal.
Leave a comment:
-
sper ca n-am lipsit prea mult
mai am putin si fac un an, dupa revize am obs o mica problema, un contact imperfect - nu se aprind luminile de la butoanele de ventilatie decat dupa 1 palma, in schimb agregatele functioneazaLast edited by mdi_pro; 19 October 2008, 23:24.
Leave a comment:
-
Care revizie e asta ?20 sau 30 de mii?Nu stiu de ce dar credeam ca ai 70 cp...
Leave a comment:
-
Pacat - trebuie sa incerci si un dieselOriginally posted by MyKe View PostAm făcut ieri drive-test, dar cu 1.6 16v (ph2). Sprinten, dar avea un covoraş universal, care-mi bloca pedalele şi mai mult de 50% nu puteam apăsa acceleraţia. Chiar şi aşa, de la 100 încolo înainta lejer...
Oricum, foarte alergată maşina (deşi avea doar 230 km). Schimbătorul era foarte "rodat", acceleraţia mi s-a părut că ar avea joc, ambreiaju' era foarte tare şi cupla brusc (faţă de 1.4-ul meu).
1.5DCI aveau doar ph1...
Revizia Prestige 1.5 dci 85 CP (EURO 4) 20000 km- filtru ulei MANN W75/3 20 ron .
- filtru motorina RENAULT (EURO4) 7701478547 130 ron .
- filtru aer RENAULT 8200431081 (cu burete-conditii grele) 50 ron .
- filtru polen MANN CU1829 35 ron .
- placute frana TEXTAR 140 ron .
- ulei Castrol Magnatec Diesel 5w40 160 ron .
- Manopera (placute + REV.20000 KM) 110 ron .
================================================== ==== .
TOTAL : 645 ron .
Pretul dealerului era de 700 Ron + 250 placute franaLast edited by mdi_pro; 19 October 2008, 23:13.
Leave a comment:
-
Am făcut ieri drive-test, dar cu 1.6 16v (ph2). Sprinten, dar avea un covoraş universal, care-mi bloca pedalele şi mai mult de 50% nu puteam apăsa acceleraţia. Chiar şi aşa, de la 100 încolo înainta lejer...
Oricum, foarte alergată maşina (deşi avea doar 230 km). Schimbătorul era foarte "rodat", acceleraţia mi s-a părut că ar avea joc, ambreiaju' era foarte tare şi cupla brusc (faţă de 1.4-ul meu).
1.5DCI aveau doar ph1...
Leave a comment:

Leave a comment: