golanul motanel

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• MyKe
    replied
    Foarte frumoasă mai e! S-o stăpâneşti sănătos şi sute de mii de km fără probleme!
    Chiar sunt curios cum se mişcă dCi-ul ăsta.. Mă mănâncă să fac un drive-test...

Te salută tot un Gri Platine!

Leave a comment:

• mdi_pro
    replied
    Plafoniere Polo 2008 montate si consumabile
    Attached Files

Leave a comment:

• mdi_pro
    replied
    problema e si de limitare in tr 5 la 4000 rpm se taie

Leave a comment:

• SUPERCAR
    replied
    Originally posted by blaze2k View Post
    Vazand filmuletul tau mi se pare ca urca greu peste 140 in sus cam asa urca la mine de la 160 asta dupa rampare dar nu cred ca mere mai mult de 180-190 nici rampat nu prea am mai iesit sa ai dau in goarna calumea de cand am facut ramparea.
    Automat creste si viteza maxima dupa remapare pentru ca ai mai multi CP,probabil daca ajungi pe autostrada si ii dai maxim o sa vezi un 190 minim chiar 200km/h.
    Vorbesc din experienta,eu dupa ce i-am facut remaparea la a mea a mai crescut viteza maxima cu cel putin 10km/h chiar 15

Leave a comment:

• mdi_pro
    replied
    Ai dreptate, am mers cu a lui Felix acum 6 luni si se simte diferenta, deocamdata nu fac, am scris mai sus .. e vb. de finante.
    Last edited by mdi_pro; 3 September 2008, 22:51.

Leave a comment:

• blaze2k
    replied
    Incearca o rampare se simte ca ai mai nervos motoru mai ales intreptele inferioare.

Leave a comment:

• mdi_pro
    replied
    In realitate urca bine pana la 160, erau probleme de trafic si nu am fortat, de aceea ai impresia ca gafaie dupa 140, eram cu o mana pe volan si cu camera in cealalta,recunosc ... de la 160 -178( ireali zic eu) sunt probleme, n-are suflu, de urcat ... nu urca mai mult nici dupa remapare, doar daca ii scoti limitarea din tr 5 de la 4000 sa o pui la 5000, sau 4500 macar.
    Daca vrei putere incerca alte injectoare, alta turbina , calculator si un alt soft, tacam complet-----suspensie, aerodinamica si altele in plan secund, vb numai de motor
    Last edited by mdi_pro; 3 September 2008, 22:46.

Leave a comment:

• blaze2k
    replied
    Vazand filmuletul tau mi se pare ca urca greu peste 140 in sus cam asa urca la mine de la 160 asta dupa rampare dar nu cred ca mere mai mult de 180-190 nici rampat nu prea am mai iesit sa ai dau in goarna calumea de cand am facut ramparea.

Leave a comment:

• mdi_pro
    replied
    La 16000 da semne de batranete , e din vina materialelor folosite de cei de la Dacia, s-au deformat atat bara fata cat si bara spate din cauza caldurii si s-a sters modelul de prestige de pe ornametul cromat al grilei fata... cam dezamagitor... ce sa zic. In rest toate bune, motorul e ok inca nu am umblat si nici nu cred ca o sa umblu prea curand cu toate ca ma mananca pielea, am cheltuit ceva cu o casa si mai am ceva bani de investit .
    Last edited by mdi_pro; 3 September 2008, 21:07.

Leave a comment:

• fabius
    replied
    Frumoasa masina, imi place mult bara din fata.
    Pune-i folie pe geamuri si o sa fie super.
    Succes cu el.

Leave a comment:

• mdi_pro
    replied
    MUltumesc frumos gmv97,.
    Reviia de 10000 totul ok in privinta functionarii o mica discutie cu garantiile, deformarea atat bara fata cat si bara spate... Concluzia mea e simpla materiale de proasta calitate, la fluctuatii de temperatura plasticul isi modifica forma sub actiunea propriei sale greutati .. explicatia ca toate au aceeasi problema ma lasa rece .Le-am comunitat ca pana la 15000 daca nu se poate repozitiona bara fata, o voi schimba pe garantie de cate ori va fi nevoie. N-au fost prea incantati .
    Cu 5w40 motorul merge mai frumos, parca accelereaza mai repede si nu mai e asa zgomotos sau cel putin e o impresie.
    Last edited by mdi_pro; 26 May 2008, 21:49.

Leave a comment:

• gmv97
    replied
    Sa o stapanesti anatos ...senzatie masina ...culoare asta cred ca e cea mai frumoasa pt Logan

Leave a comment:

• mdi_pro
    replied
    Ne vedem...

Leave a comment:

• felixb
    replied
    Acum m-am prins,bafta

Leave a comment:

• mdi_pro
    replied
    Am montat filtru de polen, plafonierele fata, spate de polo 2006, urmeaza la 10000 filtru ulei , Ulei Castrol Magnatec Diesel 5w40 5l
    Last edited by mdi_pro; 18 May 2008, 22:08.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google