Rk 110000 km 12 ani - am inlocuit tot ce inseamna suspensie, nu era absolut necesar dar am considerat imbatranite reperele din cauciuc totul Dacia Renault
Amortizoare fata
Set flansa amortizor
Bascule stg,dr
Bielete antirului
Bucsi bara stabilizatoare
Bielete de directie
Capete de bara stg, dr
Tampon motor
Tampon cutie
Bieleta antirasturnare
Bucsi punte spate
Amortizoare spate
Filtre , aer ulei, combustibil polen
Discuri fata
Placute de frana
Ulei, lichid de frana si ulei servodirectie
Conducte frane (cauciuc)
+ Maruntisuri
Furtun iesire turbo pana incoducta de metal ce duce la intercooler nu parea dar sub cot era fisurat, suiera pe acolo
Manopera montaj regie proprie plus curatat etrieri, pistonase garnituri kit culise , curatat platou franare si verificare saboti frana spate, reglaj
Total 2900
Errori doar pb uzuala intermitent apa in motorina dupa curatare senzor suflare cu aer si inlocuire filtru nu mai apare
Considerand ca este euro4 o mai tin 2 ani dupa care o marit de buna
golanul motanel
Collapse
X
-
+ upgrade
Bare portbagaj Cruze Airo X128
Mp5 player andorid,gps,navi...
Senzori parcare fata spate
Camera mers inapoiYou do not have permission to view this gallery.
This gallery has 13 photos.
Leave a comment:
-
Azi revizie electromotorYou do not have permission to view this gallery.
This gallery has 1 photos.
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Iarna a trecut cu incalzire in scaune, de belea! o sa revin cu ceva poze...
anvelope NOKIAN NOKIAN W+ si jante de tabla noi(Dacia) "capacite"
71000 km
filtru ulei Renault (..927)
filtru motorina RENAULT (EURO4) 7701478547
filtru aer RENAULT 8200431081 (cu burete-conditii grele)
filtru polen Hengst
placute frana TEXTAR
ulei CASTROL EDGE TURBO DIESEL 5W40
bascula dreapta (Dacia)
bielete antiruliu si bucsile de pe bara (Dacia)
discuri Brembo
placute Textar
curatat tamburii spate
urmeaza:
rulmenti de suprasarcina amortizoare fata si flanse superioare(raman de schimbat) am rupt 2 imbusuri sunt stranse cu bataie- trebuie sa o duc in service
bascula stanga (sau ii schimb doar bucsile deoarece am schimbat la 60000 pivotul) bucsile par obosite n-am putut verifica daca sunt praf,ca recomandare bascula completa
antigel si lichid frana
ulei CV
900 ron toate piese mentionate mai sus, mai putin bascula stanga + manopera by me + 60 ron pentru un amic
poate ma ajuta cineva cu deschidere portbagaj si montaj modul geamuri.Last edited by mdi_pro; 13 May 2012, 07:57.
Leave a comment:
-
frumoasa masina arata bine...imi place ca este curata tot timpul ,numai bine!
Leave a comment:
-
61000 km, masina a mai capatat niste zgarieturi, s-a mai matuit putin vopseaua, nici o problema.
Am pregatit piesele pentru revizie, atasez si poze:
- kit distributie complet CONTITECH , cu tot cu pompa de apa ( Rola Gates, curea Contitech)
- filtru combustibil RENAULT
- filtru ulei MAN W79
- filru aer RENAULT
- ulei CASTROL EDGE TURBO DIESEL 5W40
- filtru polen HENGST
- curea de accesorii Contitech
- rola de accesorii INA
- placute de frana TEXTAR
- pivot LEMFORDER - (da semne de obosela)Attached Files- IMG_2084_resize.jpg (70.2 KB, 196 views)
- IMG_2085_resize.jpg (56.0 KB, 197 views)
- IMG_2086_resize.jpg (81.0 KB, 199 views)
- IMG_2087_resize.jpg (107.0 KB, 202 views)
- IMG_2088_resize.jpg (101.2 KB, 191 views)
- IMG_2089_resize.jpg (81.8 KB, 174 views)
- IMG_2090_resize.jpg (74.6 KB, 161 views)
- IMG_2091_resize.jpg (62.4 KB, 164 views)
- IMG_2092_resize.jpg (86.3 KB, 162 views)
- IMG_2093_resize.jpg (71.0 KB, 162 views)
- IMG_2094_resize.jpg (114.8 KB, 172 views)
- IMG_2095_resize.jpg (119.4 KB, 182 views)
- IMG_2098_resize.jpg (81.9 KB, 192 views)
- IMG_2099_resize.jpg (88.9 KB, 183 views)
- IMG_2101_resize.jpg (87.0 KB, 190 views)
Last edited by mdi_pro; 4 September 2011, 20:10.
Leave a comment:
-
Intre cele doua ma simt mult mai relaxat in diesel, mai depinde si de talpa si de cum i-o dai, motorul diesel are o mica intaziere la acceleratiile bruste mai ales daca turatia motorului este redusa sub 1900 rmp, daca il tii putin in ture de la 2500 > te joci cu el.Originally posted by Punk View PostTind sa cred ca dieselul se comporta mai bine in depasiri decat 1.6ele de 90 de cai,din simplul motiv al cuplului mai mare care e de partea dieselului.
@emilian_LLX
@angelblack motorul de 1.5 pus pe megane break il poti compara cu 1.2 pe sandero. sunt cele mai mici motoare din gama. Daca incepi si analizezi de la asta, apoi iei in calcul greutatea masinilor, vei observa cateva diferente majore. Mi se pare normal sa franeze sandero e logic, doar nu te asteptai sa fie invers.
Daca e second cu siguranta benzina,Originally posted by danycata View Postce imi recomanzi pt familie intre logan 1,4MPI si 1,5 DCI (80CP) ambele masini sunt secon-hend din 2007 cu 45000 km aceleasi dotari..............mersi
Daca e dispus proprietarul de diesel sa accepte o diagnoza completa eu as accepta si un diesel,dar e riscant mai ales daca o iei de la un necunoscut.
Leave a comment:
-
Test facut cu Renault Megane Break 1.5 DCi 85 CP si Dacia Sandero 1.6 MPI 90 CP
Megane in fata lui Sandero, depasind aceeasi masina, Sandero trabuia sa franeze sa nu intre in Megane
Leave a comment:
-
Tind sa cred ca dieselul se comporta mai bine in depasiri decat 1.6ele de 90 de cai,din simplul motiv al cuplului mai mare care e de partea dieselului.
@emilian_LLX
Leave a comment:
-
Nici 1.5 DCI 85 CP nu e prea grozav in depasiri, cel putin comparativ cu 1.6 MPI 90 CP
Leave a comment:
-
off: daca il remapezi pe 1.4 si mai pui una alta pe el si i dai 5500 o sa mearga ca un 16v ;))
Leave a comment:
-
Originally posted by Mariusrs View Post1.6 sa 1.6 16v...1.4 e de toata jena......dupa parerea mea...mori cu el in depasiri...

sau nu
A..masina e super mdi_pro.Si pe mine m-ar interesa o schimbare de leduri in bord,dar deocamdata sunt cam nehotarat.Last edited by Punk; 7 January 2011, 16:15.
Leave a comment:
-
1.6 sa 1.6 16v...1.4 e de toata jena......dupa parerea mea...mori cu el in depasiri...
Leave a comment:

Leave a comment: