My B-74-HDZ [Castigator Campionat Cel Mai Tare Sistem Audio Editia 2010/2011/2012]

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• gmv97
    replied
    Sa nu uiti sa faci loc si pentru "circular"
    Attached Files

Leave a comment:

• Canto
    replied
    Iarna asta ma apuc sa reconfigurez sistemul, in functie de $ voi trece pe 2 statii independente (chiar 3 daca fac rost si de un Genesys pentru mid-uri).

Se va renunta la tw. ingropate in usi si voi lucra in 2 directii, ori puse pe bord ori pe stalpi.... depinde daca mai gasesc un bord de ph2 in stare relativ ok ca sa-l imbrac.

Sistemul va fi in mare parte un 5(pentru concurs) sau 7 canale(pentru mine)

Oricum pana in primavara nu mai modific fizic nimic, doar fac stocuri de componente... e aiurea sa lucrezi pe umiditate mare...

Leave a comment:

• Pigoo
    replied
    ce ai mai facut la sistem ?
    ai o schema ceva? sau tot jucariile alea ?
    felicitari pt premii

Leave a comment:

• - Geo -
    replied
    si eu am angelu tot la fel d aia ziceam ;)

Leave a comment:

• Canto
    replied
    la mine angel-urile nu sunt albul acela(ca la majoritatea...) sunt un albastru - bleumarin din acest motiv nu le-am legat. Iar in prima faza am crezut ca ai postat in alta parte

Leave a comment:

• - Geo -
    replied
    Originally posted by Canto View Post
    Angel-urile vor fi activate doar la show-uri ... este o mica problema cu ele ... sunt foarte albastre....
    In schimb pozitia pusa - este ca o faza scurta ... aproape si se vede destul de frumos ... zic eu, poze diseara.
    la postu asta ma refeream, am uitat sa dau quote ) oricum e fenomenala masina pe partea de sunet, mai ales ca nu lasa impresia, fata de alea de la show, prea ostentative...
    nu cred ca era nevoie de ironii..imi cer scuze pentru deranj...

Leave a comment:

• Canto
    replied
    Mersi, mersi am terminat anul competitional, cu 1 loc intai la SPL, un loc 3 SPL si un loc 5. Iar la SQ un loc 1 si un loc 7. Deja stiu ce am de modificat pentru anul viitor si sper in cat mai scurt timp sa pun masina la punct

Leave a comment:

• DeLuXe
    replied
    se baga si el in seama )

felicitari canto, la cat mai multi decibeli )

Leave a comment:

• Canto
    replied
    ha? cred ca gresisi topicul

Leave a comment:

• - Geo -
    replied
    domnu tin sa te anunt ca te inseli..merg si ziua si seara cu angel-urile aprinse -desi sunt puse separat pe buton- si am trecut/stat langa/in spatele politiei si nu m-a oprit nimeni..in momentul in care aprinzi xenonu, angel-ul se vede foarte frumos slab si deloc ilegal, zi sau noapte

Leave a comment:

• matheo66c
    replied
    Felicitari Canto,la mai mare

Leave a comment:

• Canto
    replied
    multumesc nenea jocker, un filmulet si de la mine cu ce a fost p-acolo

Pentru cine nu poate vedea: http://www.youtube.com/watch?v=cbd9v...ature=youtu.be

Leave a comment:

• Thejock3r
    replied
    poza cu campionul si campioana
    Attached Files

Leave a comment:

• B-53-SDP
    replied
    Felicitari nenea pentru premiile obtinute.

Leave a comment:

• `dada
    replied
    Felicitari Canto!!!! Hai cu pozele ca altfel nu te cred pe cuvant

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google