My B-74-HDZ [Castigator Campionat Cel Mai Tare Sistem Audio Editia 2010/2011/2012]

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ToranagaSama
    replied
    Bravos nenea Canto ! La mai mare, stiu ca poti, daca ai nevoie de ajutor da un semn :P

Leave a comment:

• Canto
    replied
    Sincer, de data aceasta chiar am dat un scor mic pentru ca am venit la competitie cu gandul la alta problema nu la amplificator. Si am fost fortat de imprejurari sa dau mai mult de dorul de a da un scor pentru ca oricum am batut drumul pana acolo.
    Sper sa o pun la punct saptamana asta intr-un fel sau altul ... pana la evenimentul de la Exporom.

Subwoofer -20. Acordam un mic demo colegilor + exista un fundal de muzica neconforma (manele) de la o pensiune vecina

Sau link direct: http://www.youtube.com/watch?v=fF6mnEQNmWU
    Last edited by Canto; 8 October 2012, 14:18. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• - Geo -
    replied
    da un locu 2 nu mai luam si noi?) felicitari! abia astept sa mai ajung la bucuresti sa ma mai tremuri putin )

Leave a comment:

• Canto
    replied
    Da, restul instalatiei era ok.

Leave a comment:

• B-53-SDP
    replied
    Felicitari nenea Canto. Cat mai multe !

Leave a comment:

• gmv97
    replied
    Pana la urma de la statie face asa ???

Leave a comment:

• me_catalin
    replied
    felicitari !

Leave a comment:

• matheo66c
    replied
    Bravo drace,fa-ti acolo un raft pentru cupe

Leave a comment:

• Canto
    replied
    Un mic update - dupa o tentativa esuata cu o statie "buna" am reusit cu ceva bafta un loc 1 la CNCA - Slobozia Locul 1 mini 1000.

Sper sa rezolv ceva pana la finala de la Bucuresti
    Attached Files

Leave a comment:

• Canto
    replied
    Mersi. In curand 2 etape, din pacate nu pot ajunge si la Oradea. Dar voi avea saptamanile viitoare, etape la Slobozia si Bucuresti (finala). Dar voi intra de data aceasta si niste categorii mai sus, deoarece dupa multa vreme am reusit sa imi achizitionez si un monobloc care sa faca fata la ce ii arunc la picioare

Leave a comment:

• cos_min_i
    replied
    Inca un castig bine meritat ... munca , pasiune , teste peste teste ... tot respectul

Leave a comment:

• C&S
    replied
    Felicitari Canto, desi l-am votat pe Pigoo, ma bucur ca ai castigat tu, deoarece si tu ai depus multa munca sa-i sara lautarii din boxe!

Leave a comment:

• ToranagaSama
    replied
    Felicitari domnu pentru inca un an de No. 1.

Spor la modificari si sper ca in curand sa mai reusesc sa imi aduc si eu contributia la masinuta asta minunata.

Leave a comment:

• Canto
    replied
    Tks, wk-ul asta in sfarsit ajung la un consens cu masina).

A aparut in sfarsit un monobloc pt Sundown SA 12 si cateva extra-uri. O sa revin cu poze

Leave a comment:

• matheo66c
    replied
    Felicitari Canto,ai o masina de darama timpanele

Sa traiesti

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google