My B-74-HDZ [Castigator Campionat Cel Mai Tare Sistem Audio Editia 2010/2011/2012]
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Poze noi cu toata folia montata - 35% vizibilitate.
Poze pe inserate, din masina, din afara masinii samd.
Folia a fost pusa la o firma formata din 2 baieti de pe patru-tuning, au atelierul pe soseaua Chitilei.Attached Files
Leave a comment:
-
Mersi de info, insa faza e ca o sa merg sa pun 35% si pe fata. Daca am probleme cu politia oricum au sa ma ia si dupa alte chestii. Imi iau o data amenda sau ce o fi si aia e.... pun d-alea omologate si gata. Oricum nu sunt foarte inchise nici 35%.Originally posted by logan21cdc View PostEu iti recomand sa mergi pe "legal" adica pe 70%. Eu am pe masina din mai 2007 si nu am avut nici odata emotii. Am fost oprit de n ori si nu a avut nimeni nimic de comentat. Plus ca la tine diferenta intre 35% si 70% nu o sa fie asa de vizibila, la mine e de la 70% la 5%.
Leave a comment:
-
Daca ai "norocul" sa te "viziteze" organul legii de trei ori intr-o saptamana (in fiecare saptamana) o sa vrei sa nu mai pui nimic...
Leave a comment:
-
Eu iti recomand sa mergi pe "legal" adica pe 70%. Eu am pe masina din mai 2007 si nu am avut nici odata emotii. Am fost oprit de n ori si nu a avut nimeni nimic de comentat. Plus ca la tine diferenta intre 35% si 70% nu o sa fie asa de vizibila, la mine e de la 70% la 5%.
Leave a comment:
-
Update - poze noi:
- folie spate si luneta - 35% transparenta - urmeaza si fata - inca nu m-am deci daca tot 35% sau merg legal 70%. Tind dupa un drum totusi spre 35% toata masina
Transalpina pe 2013Attached Files
Leave a comment:
-
Mai trebuie sa fac ceva - sper wk-ul acesta - sambata sa rezolv (ia maxim 20 de minute)... doresc sa intaresc mocheta din portbagaj cu un placaj de 0,8 cm pentru a nu mai exista acea burta la roata.
Leave a comment:
-
Revin cu cateva poze cu noua incinta:
Aceasta are un litraj destul de mare(ar fi mers si mai mare) dar mai vreau si portbagaj plus ca ar fi mers si un amplificator mai mare .... pentru o alta incinta. Oricum foarte multumit de cum se aude si cam asa va ramane .... partea de subwoofer momentan... urmeaza difuzoarele fata sa fie revizuite.
Incinta are fata dubla imbracata in Alcantara iar lateralele, margini rotunjite si mochetate cu o mocheta ceva mai plusata si mai solida. Culoarea incintei fiind gri antracit.
Amplificatoarele au fost montate pe laterale si acum cricul, anexe si roata de rezerva pot fi scoase relativ usor.
Poze mai jos
Leave a comment:

Leave a comment: