My B-74-HDZ [Castigator Campionat Cel Mai Tare Sistem Audio Editia 2010/2011/2012]

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• yo_cristi
    replied
    Foarte frumos, multa bafta in continuare !

Leave a comment:

• Canto
    replied
    Prima tentativa pe anul acesta, cu amplificator 600 W si subwoofer de 600W/30cm.
    DigitalDesigns SS1 + Sundown SA 12.
    De aici incepem sa crestem anul acesta.
    Attached Files

Leave a comment:

• Canto
    replied
    Sunt baietii de langa Custom Garage, au luat hala de langa cei de la Custom.

Undeva pe aici: http://www.salutbucuresti.ro/planora...m?-9183&-11508

Leave a comment:

• Macs
    replied
    Salut! Poti sa le faci reclama si sa zici unde ii gasim pe meseriasi? Multumesc.

Leave a comment:

• Canto
    replied
    Nu e vb de pm. Manopera a fost de 40, am lasat 50 .... sa fie ok fata de 100-150 sau mai mult, cotatiile primite de la restul.... A fost mai mult decat ok.

Leave a comment:

• evali_daniel
    replied
    cu placere Canto, sa imi spui si mie pe Pm costul manoperei.

Leave a comment:

• Canto
    replied
    Cateva upgrade-uri de primavara.
    Schimbat rulmenti de pe spate cu unii FAG(multumesc Evali). Si schimbat intr-un loc unde la inceput nu prea aveam incredere dar dupa ce am vazut ca totul s-a lucrat cu prese, chiar si scoaterea tamburului ... si totul la un pret derizoriu, dupa parerea mea. Totul plus curatarea tamburilor a durat 40 de min. In mod normal termina in 20 de min insa un rulment era atat de gripat incat a fost nevoie de insistenta din partea presei pentru a iesi(14-16 tone mai exact pt 20 de min). Cu ocazia asta am scapat de un huruit grav.

Venit un amplificator nou DigitalDesigns SS1. Renuntat la inaltarea podelei si in urmatoarele 2 saptamani urmeaza integrarea statiilor pe lateralele aripilor si 2 incinte: una de muzica si una de spl.

Cateva poze mai jos
    Attached Files

Leave a comment:

• Canto
    replied
    Nu m-am uitat. o sa ma uit diseara cand ajung acasa... Singura faza e ca stiu ca eu am putut baga cheia in contact vreo jumatate(asa blank cum era)

Leave a comment:

• MihaiiahiM
    replied
    Ai comparat lamela (aia care intra in contact) de la cheia originala cu cea de la cheia briceag? Canturile longitudinale se potrivesc? Adica aia briceag intra in contact sau in yale?

Leave a comment:

• Canto
    replied
    Nu nu... nu mai vreau sa bubui difuzoare . Vreau doar sa ma bucur de ele.

Leave a comment:

• cristi_ccd
    replied
    Ce de munca profi p-acilea.... Nu e rau deloc domnu! Sa le bubui sanatos!

Leave a comment:

• Canto
    replied
    Cu cheia in mare parte o trec la pierderi - nu e problema. Oricum eu speram sa fie ceva sa se potriveasca ca un stock... insa prea multe modificari pentru gustul meu.

Leave a comment:

• MihaiiahiM
    replied
    Ai grija la cheia aia briceag. Daca ai ph2 ai mari sanse sa nu mearga copiata cheia, adica lamela(cea care trebuie copiata la atelierul de chei, care intra in contact) de pe cheia briceag sa difere de cea de pe cheia originala (ma refer la formatul ei, la canturile longitudinale de pe cheie). La ph1 merge sigur, la logan 2 nu merge sigur ca am vazut diferenta, iar cei de la copiat chei mi-au zis ca difera cheia de la ph2 de cea de la ph1. Vezi canturile longitudinale de pe cheie daca sunt la fel.

Leave a comment:

• matheo66c
    replied
    Cauta prin bricostore, am vazut ca au ceva suruburi interesante

Sa fie primite Canto

Leave a comment:

• dsign
    replied
    cu mare placere... mai ales ca urmeaza sa-mi calculezi incinta pt Kicker. Si sa-mi dai numarul de telefon de la Fuji. Si sa-mi dai pe cineva care sa repare Genesis-ul. Si. Si. Si...

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google