If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
My B-74-HDZ [Castigator Campionat Cel Mai Tare Sistem Audio Editia 2010/2011/2012]
Multumesc tuturor. Oricum ceva e clar pana nu termin nu ma las. Iar aici ca si in alte domenii niciodata nu termini, deoarece tot timpul vrei ceva mai mult.
Pe termen scurt va veni un monobloc, voi repara si Sundown SA-12 care am avut o mica problema cu el, iar apoi masina va intra la una din 2 categorii (mini1000 sau stock 400). Cred totusi ca voi mergea pe cea putin mai mare fata de anul asta, oricum e de vazut.
Bravo felicitari pentru locul obtinutnu mai conteaza bani si munca pe cat sadisfactia de a te urca pe podium si a adauga inca o cupa in vitrina.FELICITARI.
Masinuta a mai luat o cupa. La Piatra Neamt in acest weekend.
Scor momentan cu un amplificator de medii si tw pus in punte 137,8 dB, pe un sistem cu 280 W.
@HMV - lucrez in IT - am pregatit coolere de toate dimensiunile pentru incinta aia cu scopul de a face un sistem push-pull pentru optimizarea air-flow-ului . Am ventilatoare de 200mm, 120mm samd pana la cele mai mici. Problema nu va fi. Momentan va fi o competitie in weekend si voi afla cat de cald se incalzeste dar ca sa fiu sigur voi lua si vreo 2 ventilatoare cu mine.
In alta ordine de idei gandit-va ca cele 2 parti, dinspre bancheta si dinspre spatele portbagajului sunt goale ceea ce si acum inseamna ca exista aer care se plimba. Statia a fost pusa pe inaltatoare deci are vreo 4 cm deasupra ei si aproximativ 1 cm sub ea. In partea stanga va mai apare o statie iar acum unde este gol, in partea din spate cu trapa, vor fi toate distribuitoarele de curent pentru acces rapid.
Singura problema, deocamdata nu prea mai exista distribuitoare cu siguranta pentru cablu 0 AWG si 4 AWG parca au intrat in pamant.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Leave a comment: