My B-74-HDZ [Castigator Campionat Cel Mai Tare Sistem Audio Editia 2010/2011/2012]

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• rudy_grf
    replied
    Piciorusele sunt de vina ,si eu cand am schimbat carcasa am luat piciorusele de la cheia veche.

Leave a comment:

• Canto
    replied
    Nu ai ce sa muti altceva decat placa dupa cheia veche.... si am doua chei luate de la ei.... niciuna nu merge cu tot cu bateria lor samd. S-ar putea sa nu pice prea bine piciorusele alea altceva nu-mi vine... dar avand in vedere ce caldura este ... nu prea imi arde sa incerc prea des. Poate cand o fi mai cald... ca e timp in perioada urmatoare.

Leave a comment:

• rudy_grf
    replied
    Canto,muta cam tot ce poti de pe cheia originala si o sa iti mearga.

Leave a comment:

• Canto
    replied
    Depinde ce insonorizare vrei sa faci...Depinde de materiale, de straturi, combinatii de materiale samd..

Leave a comment:

• Zuzul0yu
    replied
    Salut cam cat costa insonorizarea pt. ph2?

Leave a comment:

• popavlm
    replied
    daca reusesti sa o faci functionala, sa ne zici si noua ce si cum ai facut.....

Leave a comment:

• Canto
    replied
    Oricum deocamdata am peste 5 tentative dar nu am reusit sa o fac sa mearga. Ea se monteaza ok ... la locul ei ... dar ori nu face ceva contact ori este altceva in neregula dar nu merge telecomanda sa o folosesc(cheia este inca bruta). Le-am dat un pm ... poate exista vreo chichita la montaj.

Leave a comment:

• Macs
    replied
    Merci fain!

Leave a comment:

• Canto
    replied
    Nu au bagat-o pe site. Luati legatura cu ei pe forum, sunt cam zgarciti la poze.

Leave a comment:

• Macs
    replied
    Salutare! Faina cheia, insa nu o gasesc la ei pe site. Poti te rog sa imi dai un link?
    Multumesc!

Leave a comment:

• Rey91
    replied
    Frumoasa cheia , bv canto.

Leave a comment:

• Canto
    replied
    Alfaromtrans - mi-a ajuns azi. 30 RON+ transport

Leave a comment:

• B-64-MVP
    replied
    super cheia ! ! ! Bravo canto ! ! ! copiaza foarte bine carcasa de origine ! ! ! De unde si cat a fost ???

Leave a comment:

• bobbyred
    replied
    Salutare, felicitari pentru premii si la cat mai multe.
    La multi ani! SARBATORI FERICITE

Leave a comment:

• Thejock3r
    replied
    La Obor, in pasajul pietonal sunt niste baieti f priceputi ;)

uite si un nr de tel : 0767797667

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google