My B-74-HDZ [Castigator Campionat Cel Mai Tare Sistem Audio Editia 2010/2011/2012]
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
masina este la un service aproape de vitan ... am vazut-o acolo de multe ori
Leave a comment:
-
OFF: Astazi s-a intamplat sa dau peste veciul 74 HDZ la vanzare:
Complet reparat si cu o noua culoare (asta i-a placut noului proprietar
).
On: Azi m-am reapucat de mesterit, urmeaza sa pun la punct instalarea amplificatoarelor, cable management si cateva detalii la usi de care nu sunt foarte multumit.
S-au mai produs cateva modificari pe partea de Setup, in portbagajul meu existand acum un DD 512 si un amplificator tot de la DD de care sunt foarte incantat. Sper ca in 2 saptamani sa am fondurile sa cumpar si monoblocul care mai imi trebuie pentru sub. Mai multe poze cu instalarea in portbagaj putin mai tarziu cand va fi si montat:
P.s.: lemnul mai are cateva componente inca nemontate care vor insemna o podea ceva mai inaltata pt logan dar reprezentand o usurinta in a scoate roata de rezerva in caz de probleme.Last edited by Canto; 7 August 2012, 11:32.
Leave a comment:
-
Mersi mersi - si uite ca intr-un an de zile masina a ajuns la 50000Km. Cu acesti km urca lejer in 180-190 Km/h cu greutate de aproximativ 470 Kg sarcina in plus pe masina, ceea ce este foarte incantator
. Maine mai urmeaza imbunatiri pe partea de audio - voi reveni cu poze,
Leave a comment:
-
Centenar
Doua de colectie :P
Leave a comment:
-
Deci noul sub e nebunie curata. 10 scaune de masaj din mall nu fac cat masaj iti face noua configuratie audio.
Leave a comment:
-
Difuzorul are 350 W RMS, si este de 12 inch, o singura bobina de 4 ohmi. A fost folosit numai cu amplificare de 275 W dar este un mic monstru cu o incinta adecvata, mai mutle detalii despre sub gasesti aici: http://powerbass.ro/index.php?goto=c...roduct_id=1550
Leave a comment:
-
Multumesc tuturor, pana una alta subu s-a urcat in incinta provizorie.
In acelasi timp Powerbass-ul iese la vanzare (voiam sa-l tin de rezerva dar e nevoie de bani
). Pret pentru difuzor 250 RON
Pana una alta un mic filmulet, statie 40% si player 60% din volum, deocamdata in rodaj:
sau link direct: http://www.youtube.com/watch?v=_YBNR...ature=youtu.be
Leave a comment:
-
Felicitari! Este foarte frumos cand munca iti este rasplatita (mai ales atunci cand o faci din pasiune...)!
Leave a comment:

Leave a comment: