Logan 1.4 "Stock"
Collapse
X
-
felicitari dane.se pare ca tie iti place rau de tot la noi.cam in ce grupa vrei tu la anu?
-
merci frumos..... pe viitor nu o sa mai fie masina dar eu o sa fiu prezent.....
@dnf: nu te mai apuca de modificat ca la anu numai intru cu tine in grupa
Leave a comment:
-
felicitari dane....esti nr.1Attached Files
Leave a comment:
-
Felicitari MCD-ule pt locul I la Mioveni!
PS: Le-ai dat autobuzu' cu burduf.
Leave a comment:
-
felicitari Dane, ma bucur pentru locul obtinut si sper sa o ti asa si pe viitor
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Felicitari domnu pentru locul obtinut la Mioveni nici nu ma asteptam la altceva din partea ta.
Cel mai puternic 1.4 MPI STOCK.
Leave a comment:
-
felicitari MCD-ule pt locul 1
... trage suuuper misto masina ! BRAVOOOS
Leave a comment:
-
nu se mai aude nimic , nu se mai intampla nimic ... pune pe thread noul ride ... sa vada lumea ce conduci
Leave a comment:
-
Ai uitat ca era ora 23 si dormeai langa mine cand te intrebam de dambu ala de la intrare in Poiana ma lasai sa vorbesc singur si l-am luat si in viteza ca sa stric bijuterie de masina Oatza, cat despre somn...... asa dorm toate vedetele pana la 14-15 ca sa fie fresh seara
Si mai baga si tu poze ca mai plictisit cu comenturile tale in cat mai determinat sa a-mi schimb poza la avatar si sa bag semnatura noua
Leave a comment:
-
Deocamdata cosmin am alta preocupare anul acesta....pe urma ma voi reprofila s-au o sa termin MCD asa cum vreau eu...
@cat despre tine cioara urata sa nu mai vorbesti cu mine....dormi pe tine ca si cand ai fii in cosciug...(ca sa intelegeti toti, ne pune in pat la 3 dim. eu ma trezesc la 9 el ar fii dormit toata ziua pana la 14-15...o sa aibe timp sa doarma in cosciug pana il uita lumea)
Leave a comment:
-
Mai glumim si noi Cosmine ca sa sa-l oftic ca stiu cum face
Si chiar daca as avea o masina cu care sa-l fac tot pe el al las sa iasa primu ca al respect prea mult si merita asta din partea mea
Leave a comment:
-
@MCD - asta este raspunsul care il asteptam ,am incredere ca nu te lasi mai prejos ... timp si loc pentru "tiganeala" e mereu ... se pare ca ai uitat un detaliu important pentru masina ta ( trage cand e goala)
@fica - cred ca vorbesti din carti , nu cred ca aspiratorul ala electric l-a facut victima pe MCD
Leave a comment:

Leave a comment: