Logan 1.4 "Stock"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• bitza_bik
    replied
    felicitari dane.se pare ca tie iti place rau de tot la noi.cam in ce grupa vrei tu la anu?

Leave a comment:

• MCD
    replied
    merci frumos..... pe viitor nu o sa mai fie masina dar eu o sa fiu prezent.....
    @dnf: nu te mai apuca de modificat ca la anu numai intru cu tine in grupa

Leave a comment:

• florin_dnf
    replied
    felicitari dane....esti nr.1
    Attached Files

Leave a comment:

• Agilu`
    replied
    Felicitari MCD-ule pt locul I la Mioveni!

PS: Le-ai dat autobuzu' cu burduf.

Leave a comment:

• `dada
    replied
    felicitari Dane, ma bucur pentru locul obtinut si sper sa o ti asa si pe viitor

Leave a comment:

• MCD
    replied
    ms frumos....si sunt foarte tari filmuletele...bravo baietii

Leave a comment:

• lau911
    replied
    mcd : http://www.youtube.com/watch?v=Tpl7nrSVjWE
    mcd vs fof :http://www.youtube.com/watch?v=_OjIJ...eature=related
    mcd vs dnf

mcd vs 16 v http://www.youtube.com/watch?v=M8EMs..._order&list=UL

Leave a comment:

• matheo66c
    replied
    Bravo drace

Felicitari

Leave a comment:

• B-53-SDP
    replied
    Felicitari domnu pentru locul obtinut la Mioveni nici nu ma asteptam la altceva din partea ta.

Cel mai puternic 1.4 MPI STOCK.

Leave a comment:

• Dany_DNY
    replied
    felicitari MCD-ule pt locul 1 ... trage suuuper misto masina ! BRAVOOOS

Leave a comment:

• cos_min_i
    replied
    nu se mai aude nimic , nu se mai intampla nimic ... pune pe thread noul ride ... sa vada lumea ce conduci

Leave a comment:

• fica
    replied
    Ai uitat ca era ora 23 si dormeai langa mine cand te intrebam de dambu ala de la intrare in Poiana ma lasai sa vorbesc singur si l-am luat si in viteza ca sa stric bijuterie de masina Oatza, cat despre somn...... asa dorm toate vedetele pana la 14-15 ca sa fie fresh seara
    Si mai baga si tu poze ca mai plictisit cu comenturile tale in cat mai determinat sa a-mi schimb poza la avatar si sa bag semnatura noua

Leave a comment:

• MCD
    replied
    Deocamdata cosmin am alta preocupare anul acesta....pe urma ma voi reprofila s-au o sa termin MCD asa cum vreau eu...
    @cat despre tine cioara urata sa nu mai vorbesti cu mine....dormi pe tine ca si cand ai fii in cosciug...(ca sa intelegeti toti, ne pune in pat la 3 dim. eu ma trezesc la 9 el ar fii dormit toata ziua pana la 14-15...o sa aibe timp sa doarma in cosciug pana il uita lumea)

Leave a comment:

• fica
    replied
    Mai glumim si noi Cosmine ca sa sa-l oftic ca stiu cum face
    Si chiar daca as avea o masina cu care sa-l fac tot pe el al las sa iasa primu ca al respect prea mult si merita asta din partea mea

Leave a comment:

• cos_min_i
    replied
    @MCD - asta este raspunsul care il asteptam ,am incredere ca nu te lasi mai prejos ... timp si loc pentru "tiganeala" e mereu ... se pare ca ai uitat un detaliu important pentru masina ta ( trage cand e goala)
    @fica - cred ca vorbesti din carti , nu cred ca aspiratorul ala electric l-a facut victima pe MCD

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google