Logan 1.4 "Stock"
Collapse
X
-
Cred ca era cu ochii dupa femei nici decum la drum dar ce sa faci asa se zice "am derapat" ,
Cand ai sa ajungi batran ca mine sau pensionar sa vezi cum nu mai ai parte de dastea.... a-mi dau seama ce dalea de sofer ai in tine si poate cobori cu picioarele pe pamant ca ai deja o familie acum si trebui sa-ti pretuiesti viata mucea
Leave a comment:
-
e bine ca MCD inca mai are simtul umorului. Keep going , stockule !!
Leave a comment:
-
Nea MCD urate vesti am citit mai sus. Bine ca a fost doar fieru care a iesit sifonat. Si cu blestemele astea stergete cu ele la f*** si mergi mai departe. Doar nu se opreste viata cu asta. Bafta multa, ai grija de tine! Ramai asa cum te stim cu toti.
Leave a comment:
-
Ma...sa dea dracu.... ai un bulan.....urat sa blestemi pe cineva cu asa ceva......
Leave a comment:
-
pai ce , eu fac curierat pe moca ?
asta noua intra pe mana mea , sa zica mersi ca ii dau oglinda dupa masina mea.
Leave a comment:
-
treaba lor care au zis vorbe de "dulce" :P
mai ai oglinda in posesie? o sa ajunga asta noua la MCD sau o sa ajunga aia a ta de pe masina la el
Leave a comment:
-
ma da ce simplu ziceti voi ca fierul se repara...e usor sa ziceti ca fierul se repara.
bolo , nu am glumit , poate nu blesteme , da vorbe de "dulce" au existat .
Leave a comment:
-
Lasa Dane ca vb ta fierul se repara dar "BLANAR" ca tine nu mai gasim
Leave a comment:
-
daca postez aici nu am patit nimic
... asa sunt si eu de parere dal dreaq de fier ca el mai gasesti 10000 la fel dar ca mine numai
Leave a comment:
-
uai mama, la ce lista ai pus mai sus...ma doare pe mine capul....
lasa ca tabla se rezolva, piesele si etc, tot gaura in buzunar inseamna, dar macar sunteti teferi
fofule, te manca rau bag de seama...blesteme, auzi la el
stiu ca glumesti, da nici chiar asa :P
Leave a comment:

Leave a comment: