Logan 1.4 "Stock"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• DaniD
    replied
    @geo_ultras: la 500ml? Adica la o halba? Sau o cola la 500ml? Sau chiar ati facut un concurs de 500 de mile? Adica ati venit pana in satu mare si nici nu ne-ati anuntat???

Leave a comment:

• geo_ultras
    replied
    m-a batut si pe mine in seara la 0-500ml )

Leave a comment:

• fica
    replied
    Oricum ceva e foarte cert.... zilele astea MCD alias Eprubeta si-a facut tuning de performanta la Turnu Magurele si mai ales dupa o gramada de antrenamente muncite cu greu.....eu am ajuns la concluzia ca e un Campion si nu-l bate nimeni pe 0-500ml
    Dupa cum se vede si in semnatura lui "MotorSport pentru 402ml. " (restu de 98ml erau la promotie si nu se pune)
    Are masina belea rau de tot mai ales ca toata lumea se uita dupa ea si spuneau "iaa uiteee ce masina OATZA!!!!!!!"
    Si eu am mers cu ea si ma madream mai ales ca dadeam cu ea in gropi ca sa-i stric masina... asta se intampla cu o zii inainte sa ma dau cu el si binenteles lam facut cu 2 masini diferenta si dadea vina pe mine ca iam stricat masina ca tragea dreapta prea rau , asa se intampla cand iei bataie cauti tot felu de scuze sau dai vina pe ceva anume

ps-Eprubeta sper ca nu ai spart salteaua de ciuda ca te omoara Laura

Leave a comment:

• MCD
    replied
    nu a fost ceva organizat cu razvan .... mai e timp suficient sa ma dau cu el....

Leave a comment:

• Alex_MIU
    replied
    MCD-ule nu zici nimic?ori esti suparat ca te-a detronat baietii? nu plange ca esti baiat mare :P

Leave a comment:

• Cristi_Xp
    replied
    ma bucur sa aud ca mai evolueaza si alte masini
    credeam ca a ta merge asa tare ,de ai ars de nerabdare sa anunti dar la 1.6 cu axa era de asteptat .
    tu vad ca il lasi pe el sa spuna mai multe , dar bomba tu ai aruncat`o
    Last edited by Cristi_Xp; 22 April 2011, 18:53.

Leave a comment:

• cos_min_i
    replied
    ce te mai bucuri ... nu vreau sa zic nimic decat 1.6 full (cu axa fara soft,admisie,serpi si evacuare)... il las pe Dan sa-si spuna punctul de vedere

Leave a comment:

• Cristi_Xp
    replied
    hopaaaaaa... detaliaza .

Leave a comment:

• cos_min_i
    replied
    prima premonitie s-a adeverit ... dane trebuie sa faci ceva ...

"Unul a fost MCD-ul"

Leave a comment:

• FloNZN
    replied
    nu poate dormi de grija ta?)

Leave a comment:

• MCD
    replied
    vezi c-ati bate HUSEIN la geam...

Leave a comment:

• fica
    replied
    Dar cu Impresia cum stai???? Ai masurato???

Te-am vazut pe la intalniri ce impresii ai.... cum a-ti pleaca admiratorii pleci si tu acasa

ps- Jantele sunt naspa frate fale macar portocalii ca Bezme ai da alura de Tuning Extrem si nu te mai oftica ca te vor bate aia 3 pe 402m... asta e copile infrunta si tu realitatea in curand voi fi fanul lor Nr1

Leave a comment:

• MCD
    replied
    vedem fof pana la proba contrarie.

Leave a comment:

• CataFOF
    replied
    arzivar focu` de cursanti , dane , pe tine nu te mai ajuta gumele

facem intr`o seara un test , te dai cu rotile tale si pe urma ti le dau pe ale mele , sa moara dujmanii )

Leave a comment:

• MCD
    replied
    cine a mai masurat-o....o sa ma ocup de masina de saptamana viitoare...

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google