Logan 1.4 "Stock"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mishu
    replied
    ooo alte jante arata bine rau fara dungi....sa nu i le mai pui

Leave a comment:

• Dragman
    replied
    Sa va stea in gat ma!mai ales lu ala care intorcea la ele cu furculita aia fermecata!!!!

Leave a comment:

• CataFOF
    replied
    masina a iesit din service , isi asteapta propietarul sa`si revendice biletul , vacanta prelungita se termina in curand.
    succes dane !
    Attached Files

Leave a comment:

• Alex_MIU
    replied
    Hai Dane ai facut combinatia?Asteptam poze

Leave a comment:

• cristiubs
    replied
    de ce sa fie dezamagit?Ca si-o ia, asta in cel mai nefericit caz???Asta inseamna ca si tu ai fost dezamagit de cateva ori pana acum

Leave a comment:

• cos_min_i
    replied
    si el asteapta ... o sa fi dezamagit

Leave a comment:

• raul2011
    replied
    re

dabea astept sa ne dam

Leave a comment:

• Tudor
    replied
    Originally posted by Mariusrs View Post
    Am o problema cu femeile care au permis si nu stiu sa conduca.Am avut un accident cu una odata,a dat cu spatele si mi-a indoit aripa pe stanga.Am intrebat-o unde se uita cand a dat cu spatele?si ce crezi ca mi-a raspuns?)) am pus avariile ))) Si ieri mai exact iar era sa ma pupe una. Dadea cu spatele pe o strada cu sens unic si ia nu se mai uita in spate norok ca am claxonato ca, iar ma pupa
    lasa ca sunt si barbati, unu m-a "ras" pe bara fata, dadea cu spatele , desi claxonam intr-una, in spate n-aveam unde sa dau , asteptam sa vina altul din fata. pana nu s-a oprit in mine, nu s-a lasat, noroc ca n-avea viteza .. deci nu pentru toti e condusul asta

Leave a comment:

• fica
    replied
    Ba am uitat ca nu mai ai cartela daia ca sa te urci la volan, sa vezi ce ati fac cand te vad, inseamna ca ai stat cu gura pe Simona sa alerge masina si sa bage picioru in ea, oricum conduce de 1milon de ori mai bine ca tine deoarece conduce ca orice om normal si nare dalea ca majoritatea care se cred piloti

Leave a comment:

• Mariusrs
    replied
    Am o problema cu femeile care au permis si nu stiu sa conduca.Am avut un accident cu una odata,a dat cu spatele si mi-a indoit aripa pe stanga.Am intrebat-o unde se uita cand a dat cu spatele?si ce crezi ca mi-a raspuns?)) am pus avariile ))) Si ieri mai exact iar era sa ma pupe una. Dadea cu spatele pe o strada cu sens unic si ia nu se mai uita in spate norok ca am claxonato ca, iar ma pupa
    Last edited by Mariusrs; 11 March 2011, 17:23.

Leave a comment:

• aleXpeed
    replied
    Originally posted by Mariusrs View Post
    A fost avariata cam rau...bine ca nu ai patit nimic.Iti mai dai masina pe mainile unei femei?
    Hai ca ai zis-o si tuu..

Daca am patit-o si eu odata nu trebuie generalizat.

Leave a comment:

• MCD
    replied
    daca femeia care conduce e nevasta-mea...oricand....ai vre-o problema cu sotiile care conduc masinile barbatilor?

Leave a comment:

• Mariusrs
    replied
    A fost avariata cam rau...bine ca nu ai patit nimic.Iti mai dai masina pe mainile unei femei?

invata sa scrii fara mircisme
    Last edited by Cristi_Xp; 11 March 2011, 00:09.

Leave a comment:

• MCD
    replied
    e-n regula.......

Leave a comment:

• CMD
    replied
    Ce evacuare imi pare rau pt tine ca momentan esti passagerul din dreapta, (sfat: apucate de NFS ca o sa-ti iesi din mana ) ) Se putea si mai bine cu evacuarea eu scot asa ceva numai cu un ornament de toba )))) )

Numai bine si te asteptam din nou cu "cartonu" in mana.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google