Prestige 16v
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Dar ce nava spatiala e loganu' de au facut un amortizor special pentru el?
Leave a comment:
-
Da exista dar nu se potriveste la Logan.
Sent from my GT-I9105P using Forum Runner
Leave a comment:
-
eu stiu ce vreau, voi va afceti ca nu intelegeti. Vreau sa pastrez moliciunea arcurilor, coborand suspensia fata din taler, nu din arcuri. este posibil sa fi existat vreun Renault care sa fi avut un amortizor asemanator, dar cu talerul sudat mai jos?
Leave a comment:
-
Prea mult da-ti din taste mai trece-ti la practica... in balcon rond......o curte cu putin spatiu inca este frumos afara ... numai bine....de bibilit ceva....
m-am cam saturat ....sa vad...chesti gen zi si mie...... explica si mie .... mo - taaaa-moooo ......
Leave a comment:
-
Nu v-ati prins pana acum ca Razvan e maestrul in scarpinatul la ureche pe dupa ceafa?
Este plina piata de arcuri si amortizoare de toate felurile, dedicate pt Logan...
Aia cu taria arcurilor este vrajeala. Daca nu vrei H&R ai la dispozitie Eibach. Restul (Vogtland, Ta-Technics, etc) sunt niste minciuni gogonate, foarte scumpe pt ceea ce reprezinta
Leave a comment:
-
Daca ai arcurile stock, la ce Nazau iti trebuie amortizoare mai scurte? Vrei sa te prefaci ca faci ceva la masina? Las-o cum e, da-o-n pupuci.
Leave a comment:
-
Daca Loganul n-ar fi un amestec de piese renault din anii 80, as mai spune ceva. Dar este cazul sa acceptam realitatea si sa ne folosim de tot ce ne sta la indemana. Caut amortizoare mai "scurte" pentru a putea pastra arcurile originale. Binainteles, si Eibach ramane o alternativa.
Leave a comment:
-
Culmea...amortizoarele nu au treaba dar cutia de viteze e aceiasi in proportie de 99% la Renault 5 si la Logan.
Conceptie 1975...trist.
Leave a comment:
-
Omul a schimbat ambreiajul si are cutia de Logan. Cui ii pasa de amortizoare de Super 5 pe Logan? De unde pana unde amortizor de masina fabricata in perioada ciclului Nadiei Comaneci pus pe Logan?
Marx, poate ai idee, m-am interesat pentru al meu dCi sa ii schimb amortizoarele cu unele de Volga M21, versiunea pentru elita de partid. Am auzit ca va avea o tinuta de drum in concurenta directa cu masina de taiat lemne.
Leave a comment:
-
Nu conteaza oricum nu se potrivesc nici la amortizor nici la flansa ... seamana dar nu rasare !
Leave a comment:
-
Problema e...de ce ai pune amortizoare de pe o masina de 750 kg, pe una de 1200 kg.
Leave a comment:
-
Amza cumpara Eibach si gata !
Cat despre ambreiajul de pe masina il are pt ca poate , pentru ca e suficient de nebun sa faca asta , pentru ca e tatal cutiilor si ambreiajelor !
Leave a comment:

Leave a comment: