Prestige 16v
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sunt peste franele OEM si cam cele mai bune din ce tin eu minte ca ai avut pina acum.
-
Da e ok cred.Originally posted by razvanamza View Postsa inteleg ca ai revenit la vechea dragoste HR si Monroe?
Totusi suspensia stock iti permite sa mergi mult mai tare pe tot soiul de drumuri fara sa fie nevoie de atentie maxima la fiecare groapa, viraj sau la suprafata carosabilului.
Te referi la frane ?Originally posted by dr_mke View PostSi din punct de vedere al perfomantei !
Nu e chiar ce imi doresc dar sunt ok pe moment avand in vedere pretul.
Problema e ca batea usor volanul de pe la 120-130 kmh in sus.Originally posted by Christnacht View PostApreciez tare mult modificarile aduse! Daca ar fi asa toata lumea, sa investeasca bani numai in elemente de siguranta
Numai bine si spor la realizari! ;)
Leave a comment:
-
Sunt alea cu scārț discret. DSPF, DS2500 si asa mai departe sunt alea cu mega scârț.
Leave a comment:
-
FDB 845 sunt alea cu scart ? ceva galagie fac sau sunt silentioase ?
Leave a comment:
-
Apreciez tare mult modificarile aduse! Daca ar fi asa toata lumea, sa investeasca bani numai in elemente de siguranta
Numai bine si spor la realizari! ;)
Leave a comment:
-
Cand ? Acum ?? Am facut 10 km....
Configuratia asta am mai avut o si am fost multumit. Mai sunt o gramada colegi care o au.
Per total este cea mai buna solutie din punct de vedere calitate pret.
Leave a comment:
-
Da...pretul a fost bomba.
Ii multumesc lui Daniel de la Piesenet.ro
Sent from my GT-I9105P using Forum Runner
Leave a comment:
-
hai ca e bine cu discurile.
Aceleasi le-am pus si eu.
sa vedem cum rezista in timp.
Leave a comment:
-
teava. de preturi nu ai zis ferodo fdb845 70 de lei si 220 discurile
Leave a comment:
-
Frane noi.
Discurile Ferodo rulate aprox 60mii erau pline de rugina pe interior si aveau flansa usor deformata.
Partea de frictiune era dreapta...nu batea. Doar flansa deformata.
In concluzie Brembo PVT cu Ferodo Fdb845.
Sent from my GT-I9105P using Forum Runner
Leave a comment:
-
Off cine va intelege....motor fara serie si dupaia orce in locu lui.....1,8 e in curte.....
Leave a comment:

Leave a comment: