Prestige 16v
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Din poza aia...asa de departe...seamana cu Ronal TurboOriginally posted by CataFOF View Postmama da ce jante ai marxule !
Zi ca nu 
Inca 3 poze din platoul Bucegi
Ca fapt divers, de mai bine de un an s-a asfaltat drumul pana la Cabana Piatra Arsa.Last edited by alessandro; 13 August 2013, 08:28.
Leave a comment:
-
Wow, ai folie?
Dupa ce am vazut postul lui Amza iar apoi pe cel al lui Alessandro, am doar o simpla reactie ...
Leave a comment:
-
stai linistit
) ca asa e si la mine pe topic
) ma chinui sa mai arunc cate o bomba, ceva si am 1000 de vizualizari si maxim 1 comentariu
)
Leave a comment:
-
Ti-ai luat table ma ?
faci 3 pagini pe topic ....am schimbat motoru ...m-am chinuit 4 luni... bat bmw uri ......spar ambreaje ....nu intereseaza pe nimeni
)))
Leave a comment:
-
Hai sa ne intelegem.
Nu am zis ca bateau...pana la 140 mergeau linie, dar indoiturile erau acolo si trebuiau facute.
Am preferat sa iau jante noi si rezistente sa nu mai am nevoie sa le indrept vreo data.
Leave a comment:
-
Dar la mine cum de nu bat? Au aproape 220.000 pe taxi in Bucuresti
)). Si iau toate liniile si gropile
.
Leave a comment:
-
Jantele oem le-am indreptat de 2x in 80.000 km si nu am vrut sa le mai indrept si a 3 a oara.
Nu vreau sa indrept jante deloc, niciodata...de asta le-am luat.
Hai sa nu facem discutii despre jante acum ca nu are rost.
Leave a comment:
-
Sunt genul care isi ia claxoane si isi umple frigiderul la sinele de tramvai si uite ca tot se indoiau. Cum ? Habar nu am !
Jantele Oem de Logan mi se par moi by default. Poti sa mergi impecabil 10mii km si sa fie suficienta o groapa dasta "romaneasca" sa indoi o janta.Last edited by alessandro; 10 August 2013, 12:40.
Leave a comment:

Leave a comment: