Prestige 16v
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Oamenii iti cauta masina pe harta pe la Blaj si tu le pui poza din Ploiesti, din buricu' targului.
de la dreapta la stanga: Muzeul Ceasului, restaurant Bulevard (dupa numele lui original), respectiv Liceul Mihai Viteazul (colegiul national) si o frantura din fosta "Casa Casatoriilor". Undeva "pitita" in parculetul din stanga este statuia bust a lui nenea Iancu Caragiale. (in poza se vad doar bradutii)Last edited by ion_R5; 19 March 2013, 11:30.
Leave a comment:
-
@ rudy_grf next time voi anunta din timp
@ PRESTIGE Am fost in Blaj. Acum era prea departe
E si masina mea pe undeva pe acoloAttached Files
Leave a comment:
-
Puteai sa te arunci si pana la blaj, sa vezi un oras simplu si plin de istorie!
Leave a comment:
-
Eu sau Marxu'? Oricum nici Buzaul nu este mai prejos, este efectiv doldora de fenomene ale naturii, manastiri si altele..
Leave a comment:
-
Da pacat ca drumul este un pic cam rau dupa iarna pana la Ghelari.
Ai venit pe la noi prin judet si nu ai dat un semn, shame on you.
Leave a comment:
-
Foarte frumos la Ghelari. Este si un baraj pe drumul spre Ghelari, insa cand am fost era ceata foarte densa si nu am mai oprit sa vad zona barajului.
Leave a comment:
-
nici Defileul Jiului nu-i rau, cat despre drumuri frumoase, incearca si Hunedoara-Manastirea Ghelari. Niste "serpentine" ca de raliu pe-acolo. Toata zona este intr-adevar deosebita. Este cumva si normal, stramosii nostri Dacii au ales cea mai frumoasa zona pentru capitala tarii. In toata zona este plin de cetati Dacice, manastiri (unele foarte vechi, si unice), fenomene naturale.
Leave a comment:
-
Exact.
Drumurile Petrosani-Hateg si Hunedoara - Hateg prin Silvasu de Jos...din punctul meu de vedere sunt cele mai frumoase drumuri din tara.
Leave a comment:
-
Prin HunedoaraAttached Files
Leave a comment:
-
Si mie mi se pare frumos flocusu
dupa gusturi 
Oricum felicitari pentru masina alessandro (la logan ma refer) sper sa obtii un pret pentru cat face ea.
Leave a comment:
-
Se vinde doar daca voi lua pretul corect. Nu m-am gandit la ceva pentru viitor.
Imi place mult Ford Focus MK2 facelift...e un break frumos la anunturi.Attached Files
Leave a comment:

Leave a comment: