Imi place mult lumina la portiere,cred ca o sa-mi fac si eu
MSR- Putin Altfel...
Collapse
X
-
este foarte utila, nu moft. si ca sa va dau o idee, exista in panourile publicitare, leduri ultraluminoase, plate, rezistente la umiditate, albe ca si culoare, placute de cate 3. daca vedeti pe undeva ca lucreaza la panouri, (sa schimbe afisul sau mai stiu eu ce, cereti la baieti si vi se vor da (sper eu). 8 placute va ajung. sau 10 sa puneti 2 si in portbagaj. au exact latimea panoului de usa in partea de jos, si trebuiesc pozitionate cam in dreptul macaralelor de geam, sa aveti lumina mai puternica in zona pragului.Originally posted by jelly View PostImi place mult lumina la portiere,cred ca o sa-mi fac si eu
Comment
-
masina sa inteleg ca nu ai luat-o noua,nu? in ce an ai luat-o? intreb pt ca mi se par interesante elementele de prestige (volan piele,schimbator piele, aeratoare manere) pe o masina care a fost facuta in 2005
. Prestige-ul a aparut in 2006 prin toamna d-abia.
Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx
Comment
-
nope. tre' sa cauti 7j16 et 42 sau 40 4x100, anvelope 205/50/16, 215/50/16 (foarte rare si foarte scumpe) sau 195/55/16.Originally posted by cezar82 View PostDaca vreau jante de 16 pe cauciuce 205/55 la golanus,caut pe net jante 7*16 si ET 50 si prindere 4*100?
Si ai o masina super misto.Altceva...
205/55/16 nu sunt echivalente pentru 185/65/15
e facuta in iunie 2005 si eu am luat-o in 2006. de acord ca a aparut in 2006 toamna insa multe dintre reperele aflate in studiu de piata (un cerc inchis) se comercializeaza pe scara larga cam dupa 1-2 ani (bineinteles dupa feedback pozitiv). volanul asta, ca si reper, il gasesti pe clio incepand din 2001, manerele tot asa etc.Originally posted by bossake View Postmasina sa inteleg ca nu ai luat-o noua,nu? in ce an ai luat-o? intreb pt ca mi se par interesante elementele de prestige (volan piele,schimbator piele, aeratoare manere) pe o masina care a fost facuta in 2005
. Prestige-ul a aparut in 2006 prin toamna d-abia.
Pentru Romania nu se echipa versiunea Laureate cu ABS (exceptandu-le pe cele cu dedicatie: "masini de uzina, prezentari etc"). La noi in Craiova au fost livrate 3 culoarea asta si una verde ficus. Din pacate 2 toareadoare sunt topite (dauna) iar cea verde a vandut-o unei persoane din Constanta. In plus, masinile care plecau atunci spre expozitii, saloane auto etc se pregateau separat, intr-un atelier separat. Fiecare element se vopsea manual de catre aceeasi persoana, si lucrau la ele baietii de la finisari de le ieseau pe urechi. Acum....ce e pe banda, plus mici retusuri.
Asta a fost norocul meu, ca mine mai sunt 47 (daca le scadem pe cele 2 de care stiu sigur ca au fost dauna) cred. Sper sa ma tina macar 2 ani de acum inainte, dupa care... altceva. Pana atunci, merge fara repros, arata binisor.
Comment
-
de la Directia Vanzari Speciale (acum nu stiu cum se numeste)Originally posted by Vlad24 View PostFrate cat de bine arata loganul!!!si pana la urma cum ai facut rost de el(de unde l-ai cumparat)?????
mersi, daca imi "ies ploile", in curand o surpriza. Va fi unicat in tara. Prima si singura, dar o sa va dau si coduri.Originally posted by cosmin83 View Postfrumos loganu,arata bine,spor la modificari
Comment

Comment