If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Jantele asa sunt...poze cu ele pe masina la primavara sau in calendar(iunie sau iulie)...
Ce mi se pare ciudat este faptul ca vorbesc de crom cei care inca au asa ceva pe masina...
Multa bafta tuturor!
nenea nu te supara pe mine si in general nu e cazu sa te superi pe ce se spune aici, in momentu in care voi incepe sa lucrez la exterioru masini sa fi sigur ca asta o sa fac imediat prima data.
din sugestiile spuse aici esti liber sa alegi ce crezi ca ti se potriveste.
bafta multa!
Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala...
Nu este nici o suparare Florin, dar sar in ochi si ale voastre...
Daca m-am hotarat sa postez aici, inseamna ca imi asum atat criticile cat si laudele.
Multumesc tuturor.
Cand voi avea timp voi face poze la ledurile de la usi. In afara de cele rosii, mai sunt si albe sub usi care lumineaza partea de jos. Mie imi plac mai mult astea(poti sa faci ceva in gustul omului?).
Dupa poze facute noaptea, vezi mai bine diferentele.
Maine urmeaza modificari la bord(ceasuri).
Bafta!
Dupa cum spuneam...poze la ledurile din usi, dar nu am aparat performant, asa ca tot mai bine arata pe viu.
Azi am modificat luminile de la ceasuri!!! Multumesc DRAGMAN!
Sunt pe 2 culori si arata foarte bine. In afara de asta am facut sa se aprinda si acele indicatoare odata cu display-ul. Inca odata spun ca se vad mai bine pe viu din cauza aparatului foto.
Bafta tuturor.
salutare, frumoasa masina, dar cum ai facut sa stea acele aprinse, din cate imi dau seama ai pus led pe contact, ca la display, nu? si daca e asa pune si tu o poza cum ai adus curentul pana acolo
Multumesc Bleizer si Nicu.
Toata opera este a lui DRAGMAN. Eu am venit doar cu ideea de a fi iluminate si acele indicatoare. Firele sunt trase de la o mufa ce intra la ceasuri si are+ dupa contact.
Ledurile de baza sunt cele albe, iar dupa apasarea unui buton se aprind cele albastre.
Bafta!
PS: nu m-a dus capul sa iau si aparatul foto cu mine...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment